Powerbank zonnecel

Powerbank op zonne-energie

Een powerbank (Powerbank zonnecel) is een extra batterij voor je smartphone of tablet. Deze is er eenvoudig op aan te sluiten via een USB-kabel. Deze mini accu heeft ontzettend veel capaciteit. Mocht hij toch leegraken, stop je gewoon de stekker in het stopcontact en laad je hem op. Eenmaal vol, heeft de powerbank dan weer genoeg vermogen om jouw telefoon of tablet weer op te laden wanneer deze leeg zijn. Dus je devices zitten nooit meer zonder stroom. Bovendien kan een powerbank met elk merk overweg. Dus of je nu Apple, Samsung, Sony, HTC, LG of het lokale merk gebruikt, de powerbank laadt je apparaat gewoon weer op.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank zonnecel

Op deze pagina vertellen we je alles over de powerbank met ingebouwde zonnecel (Powerbank zonnecel).

Powerbank met zonnecel

Er zijn ook powerbanks in omloop met zonnepanelen. Deze laden zichzelf dus weer op door middel van de zonnecel op de powerbank. Hartstikke handig wanneer je veel buiten bent, van picknicken houdt of graag naar het strand gaat. En het is ook nog eens heel milieuvriendelijk.

Verschillende prijzen en kwaliteiten

Wanneer je besluit een powerbank te kopen, kom je er al snel achter dat je goedkope varianten hebt, duurdere, meer mAh, minder mAh, maar waar moet je nou op letten als je een powerbank met anderen gaat vergelijken?

Je moet voor jezelf eerst bepalen waar je de powerbank voornamelijk voor gaat gebruiken. Is dat voor een telefoon? Dan heb je een powerbank  met minder milliampère per uur (mAh) nodig, dan wanneer je die gebruikt voor je tablet. Voor een smartphone is 10.000 mAh voldoende, terwijl een powerbank voor een tablet tussen de 10.000 en de 15.000 mAh moet zitten. Voor een laptop moet je alles wat groter dan 15.000 mAh hebben.

Wanneer je een powerbank gaat aanschaffen voor je laptop zal je moeten onderzoeken of je powerbank hier de aansluiting voor heeft. Niet iedere powerbank heeft dat namelijk. De meeste powerbanks hebben een USB-poort waar je wel vrijwel iedere tablet of smartphone mee kunt opladen, maar dus niet je laptop.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Waarom zou ik een powerbank voor mijn smartphone willen?

Een leven zonder mobiele telefoon, iPad of tablet is voor veel moderne mensen een drama. Je staat ermee in contact met je vrienden, je familie, je partner, de oppas en ga zo maar door. Tegenwoordig kun je voor van alles en nog wat een handige app downloaden, wat ons de band tussen jou en je smartphone nog hechter maakt. We zijn op de hoogte over naar welk feestje het buurmeisje vanavond gaat, maar we  weten via de smartphone ook over die verschrikkelijke aardbeving aan de andere kant van de wereld.

En alsof dat nog niet alles is, kun je tegenwoordig gewoon televisie en/of Netflix kijken op je tablet. Overal, waar je maar wilt en wanneer jij dat wilt. We zijn mobieler dan ooit en alles bij elkaar zorgt dat ervoor dat onze mobiele devices overuren draaien en we ontzettend veel stroom nodig hebben. We moeten onze apparatuur regelmatig opladen, want naarmate je je mobiel of tablet vaker gebruikt, raakt de batterij ervan ook steeds makkelijker leeg. Maar als je onderweg bent, heb je niet altijd een stopcontact bij de hand en niet iedereen heeft altijd maar een oplader bij.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com