Powerbank XtormTegenwoordig wil je het liefste altijd online bereikbaar zijn, het zit helemaal in onze moderne levensstijl verweven. Het liefste zouden we 24 uur per dag, waar en wanneer het ons maar uitkomt, onze telefoon willen pakken om te bekijken welke foto’s onze vrienden op social media hebben geplaatst, onze eigen mooie foto’s op social media plaatsen, gewoon voor de gezelligheid even een appje sturen of chatten met onze beste vrienden, partner of onze ouders. Bekijk daarom de Powerbank Xtorm.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Xtorm

De tijd die we moeten overbruggen tijdens het wachten of reizen, vullen we in met spelletjes of we kijken zelfs tv op onze mobiele apparaten. In ons digitale tijdperk wil je simpelweg niet meer offline hoeven te zijn, aangezien online zijn enorm veel gemakken  en voordelen met zich meebrengt.  Een van de middelen die jou kan helpen is een powerbank van Xtorm (Powerbank Xtorm), we vertellen je er graag meer over.

Wanneer de accu bijna leeg is

Je iPhone of iPad heb je dan ook nagenoeg de hele dag aanstaan – je gebruikt ze intensief – want ze verschaffen jou toegang tot het internet. Een van de meest voorkomende ergernissen van gebruikers van dit soort apparaten is wel het feit dat de accu of de batterij van het toestel redelijk snel leeg raakt. Wanneer je een toestel net hebt aangeschaft, redt jouw mobiele apparatuur het nog gemakkelijk om het een dag zonder tussentijds opladen aan te kunnen, maar naar mate je vaker gebruik maakt van jouw mobiele device ontdek je dat jouw apparaat steeds meer moeite heeft om de accu te laten functioneren.

Wanneer de apps die jij installeert groot en energieverslindend zijn zal je op een punt komen dat jij je mobiele apparaat in de energie besparing stand moet plaatsen, waardoor je alleen nog maar gebruik kan maken van de meest essentiële functies van je telefoon. Wanneer je dan op een feestje, festival of concert bent zal je dan de keuze moeten maken om je camera maar even niet te gebruiken, of om de flitsfunctie van de camera van je telefoon uit te zetten om je accu te sparen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

De zoektocht naar het stopcontact voor je oplader

In het allerergste geval valt je telefoon zelfs helemaal uit en hij was niet van plan te ontwaken voordat deze is opgeladen. Wanneer jij dan met je vrienden op een mega festival terrein bent houdt dat in dat je ze niet meer kan terugvinden; zo’n uitgevallen accu kan je dagje uit dan behoorlijk verzieken. Met een beetje mazzel vind je misschien nog ergens iemand met een oplader en stopcontact, maar in veel gevallen heb je gewoon dikke pech. Hartstikke vervelend! Maar gelukkig komt Xtorm met een Powerbank.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Overal je telefoon opaden met de Xtorm Powerbank

Met de Powerbank van Xtorm kun je overal je iPhone of iPad opladen. Een Xtorm Powerbank is een kleine draagbare accu die je vantevoren oplaadt via de usb kabel. Dit kabeltje kan je op iedere plek in een usb poort steken. Wanneer de Xtorm eenmaal is opgeladen heb je genoeg power om jouw mobiele apparaat tot wel vijf keer per dag op te laden, waardoor je nooit meer met een lege accu komt te staan.

Verschillende soorten Powerbanks

Er zijn diverse Powerbanks op de markt. De prijs begint vaak rond een tientje of zelfs nog lager, maar je mag er op rekenen dat deze wel van een mindere kwaliteit zijn dan de duurdere variant. Er zit in dat geval een accu in met weinig vermogen. Zo heb je er dus nog niet het profijt van wat jij aanvankelijk voor ogen had. Een echte smartphone- of tabletgebruiker kan dus beter kiezen voor een iets duurdere Xtorm variant. Dan weet je heel zeker dat je een goede capaciteit hebt.