Powerbank Xenos kopen? Xenos is een naam die al Powerbank Xenos
decennia lang bekend is onder het winkelend publiek van Nederland. Het bedrijf heeft altijd een naam gehad als een winkel waar je leuke spullen voor weinig geld kan kopen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Xenos

Tijdens ieder dagje winkelen gaan mensen wel ‘even naar de Xenos’ (Powerbank Xenos). In dit digitale tijdperk kan Xenos echter niet achter blijven en dat is te zien aan de webshop van de winkelketen. Het is nu mogelijk om gemakkelijk vanuit je luie stoel producten te bestellen die je vervolgens bij iedere willekeurig Xenos winkel kunt ophalen. Sinds kort biedt Xenos op zijn webshop ook een powerbank aan die je kunt gebruiken om je telefoon op te laden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Met dit handige apparaatje speelt Xenos in op de behoeften vanuit de huidige markt.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

De powerbank van Xenos

Een ideaal apparaat voor onderweg, of op een feest, dat is de powerbank van Xenos. Voor slechts €9,99 heb je deze powerbank die zo klein is dat hij gemakkelijk in je zak past en je dus je telefoon kunt opladen terwijl hij gewoon in je zak zit. Verkrijgbaar in zwart of wit kun je met de powerbank van Xenos je iPhone waar je maar wilt opladen. De powerbank heeft een vermogen van 2200mAh waardoor je er je iPhone ongeveer een keer volledig mee kunt opladen. De powerbank wordt geleverd met een mini USB kabeltje om makkelijk je telefoon aan te kunnen sluiten. Ook is er een indicator op de powerbank aangebracht waarop je kunt zien hoeveel stroom de powerbank zelf nog heeft. Om kort te gaan is dit een ideaal middel voor op een feestje en wanneer je powerbank aan het eind daarvan leeg is kun je hem thuis gewoon weer via de netstroom opladen voor de volgende keer.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com