Powerbank vergelijkenTegenwoordig streven veel mensen ernaar om 24 uur per dag online te zijn via een mobiele telefoon, iPad of tablet. Zelfs als een mens slaapt, dient de smartphone als wekker of hij registreert via een app hoe diep je slaap is. En stel je voor dat degene op wie je smoorverliefd bent midden in de nacht besluit om jou te appen? Dat willen we anno 2016 allemaal niet missen. Overdag amuseren we ons met social media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en worden we vermaakt door filmpjes op Youtube of andere kanalen. Waar je ook bent, een smartphone is gewoonweg onmisbaar geworden. Op deze pagina kun je een powerbank vergelijken.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank vergelijken

Een powerbank vergelijken? Tegenwoordig is het mogelijk om Netflix te kijken op je tablet. Overal, waar en wanneer het jou maar uitkomt. Deze apps gebruiken extreem veel stroom waardoor onze devices letterlijk overuren moeten draaien. Hierdoor zullen we onze apparaten sneller moeten opladen, want de accu is niet gebouwd op gebruik van zulke zware apps. Maar als je onderweg bent, heb je niet altijd een stopcontact bij de hand en niet iedereen heeft altijd maar een oplader bij. Een powerbank biedt de oplossing, maar welke heb je nou nodig? We helpen je graag met vergelijken.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Gebruik een powerbank

De oplossing is heel simpel en heet dus een powerbank. Dit handige apparaat is een soort draagbare mini accu met voldoende capaciteit om jouw mobiele devices weer helemaal op te laden wanneer de accu leeg dreigt te raken. Dit gaat allemaal heel gemakkelijk via een USB-poort. Dus ongeacht welk merk smartphone je hebt, het batterijlampje zal nooit meer gaan knipperen om te melden dat je apparaat leeg is.

Verschillende prijzen en kwaliteiten om de powerbank te vergelijken

Wanneer je besluit een powerbank te kopen, ontdek je al snel dat je goedkope en dure varianten kunt kopen. Meer mAh, minder mAh, je zou niet weten hoe je een powerbank met een andere  moet gaan vergelijken.  Eerst zal je moeten kijken wat de hoofdreden is waarom jij een powerbank koopt. Ga je een telefoon opladen ? Dan heb je een powerbank met minder milliampère per uur (mAh) nodig, dan wanneer je die gebruikt voor je tablet. Wanneer je een smartphone wil opladen is 10.000 mAh voldoende, terwijl een powerbank die je voor een tablet wil gebruiken tussen de 10.000 en de 15.000 mAh moet hebben. Voor een laptop zal je een zware powerbank moeten kopen die een groter vermogen dan 15.000 mAh heeft.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Kies je ervoor om een powerbank aan te schaffen voor een laptop, dan is het ook noodzaak om te kijken of de powerbank hier een aansluiting voor heeft. Niet iedere powerbank heeft dat namelijk. De meeste powerbanks hebben een USB-poort waar je vrijwel iedere tablet of smartphone mee kunt opladen.

Powerbank op zonne-energie

Er zijn ook powerbanks in de handel die niet via het stopcontact maar met zonnepanelen werken. Je gebruikt dan de zon als energiebron. Enorm handig wanneer jouw leven zich vooral buiten afspeelt, en het spaart het milieu.