powerbank telefoonWat is er tegenwoordig vervelender dan je smartphone (powerbank telefoon)  die leeg is net wanneer jij hem nodig hebt? Om dit te voorkomen gebruik je een powerbank. Dit is een mini accu die je overal mee naartoe kunt nemen. En omdat je smartphone gebruik maakt van USB, kun je hier de powerbank op aansluiten. Eenmaal aangesloten is je smartphone weer klaar voor gebruik. En net als je smartphone, kun je de powerbank eenvoudig opladen via het stopcontact.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank telefoon

De powerbank (Powerbank telefoon) heeft over het algemeen een USB-poort. Daarom kan iedere telefoon worden opgeladen, van ieder merk. Of je nou een Apple, Samsung, Sony, HTC, LG, of wat voor merk toestel dan ook hebt. Hartstikke handig dus!

Powerbank op zonne-energie

Er zijn ook powerbanks met zonnepanelen. Deze kunnen zichzelf dus laden door middel van zonne-energie. Dit is enorm handig voor mensen die veel en graag buiten zijn en daarnaast hart hebben voor het milieu.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Verschillende prijzen en kwaliteiten om de powerbank te vergelijken

Powerbanks zijn er in diverse varianten; je hebt ze in alle prijsklassen; je kan kiezen voor een powerbank met meer mAh, een powerbank met minder mAh, maar waar moet je nou op letten als je een powerbank met anderen gaat vergelijken?

Koop je een powerbank voor je telefoon? Dan heb je voldoende aan een powerbank met een capaciteit van zo’n 10.000 milliampère per uur (mAh). Een tablet heeft meer nodig, die komt uit tussen de 10.000 en de 15.000 mAh. Een laptop heeft meer dan 15.000 mAh nodig.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Waarom zou ik een powerbank kopen?

Tegenwoordig kan een modern individu zich geen leven meer voorstellen zonder een mobiele telefoon of een ander apparaat waarmee je online kunt zijn. We willen constant, 24 uur per dag, wanneer we maar willen ons toestel kunnen pakken en de foto’s van onze vrienden bekijken, zelf de mooiste kiekjes op social media posten, of gewoon even iemand een appje sturen. Of misschien verveel je je en wil je een spelletje spelen. We leven in een tijdperk waarin je gewoonweg niet meer offline wilt zijn omdat online zijn zoveel voordeel heeft.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Je gebruikt je iPhone of iPad daarom vaak en intensief. Want dat is nou net het apparaat dat je toegang geeft tot jouw online wereld. Een van de meest voorkomende problemen die zorgen voor veel ergernis bij de gebruikers van deze apparaten, is dat de accu of batterij van het toestel snel leeg is. Toen jij je telefoon aanschafte kwam hij nog met gemak een dag door zonder oplader. Naar mate je een toestel langer in gebruik hebt zal je echter ontdekken dat je de accu steeds vaker tussendoor moet opladen. Zeker wanneer er op jouw telefoon grote en dus energieverslindende apps geinstalleerd zijn kom je op een punt dat je gefrustreerd je telefoon in de besparingsstand moet zetten waardoor je alleen nog maar de meest noodzakelijke functies kan gebruiken op je telefoon. Je zal de camera van je telefoon dus niet meer kunnen gebruiken wil je nog bereikbaar zijn voor je vrienden. Hartstikke vervelend als je net vooraan staat bij jouw grote idool of je graag een foto wilt maken van jouw beste vriendin die stiekem met haar crush staat te zoenen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com