Powerbank tablet kopen? Met de introductie van de iPad Powerbank tablet
heeft de wereld in korte tijd en op grote schaal kennis gemaakt met de tablet. Een apparaat dat een keer of vijf, zes groter is dan een telefoon maar nog altijd een stuk kleiner dan een standaard laptop.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank tablet

Powerbank tablet aanschaffen? De tablet zit wat betreft functionaliteit dan ook precies tussen deze twee in. Hij heeft een groter scherm dan een telefoon en meer geheugen waardoor je met een tablet meer kunt doen dan op je telefoon. Aan de andere kant is hij makkelijker mee te nemen dan een laptop en is een goede tablet snel en veelzijdiger in gebruik dan een laptop. De tablet loopt echter tegen hetzelfde probleem aan als veel moderne smartphones, de accu heeft maar een beperkte gebruiksduur en kan bij intensief gebruikt snel leeg raken. Je moet je tablet dan weer aan een oplader leggen en dan is hetgeen dat de tablet zo uniek maakt als medium meteen weer ongedaan gemaakt. Tijdens het opladen moet je de tablet namelijk op een plaats laten liggen. Tegenwoordig zijn er gelukkig powerbanks verkrijgbaar waarmee je je tablet op kunt laden en toch mobiel kan blijven. Zo heb je altijd en overal jou tablet, opgeladen en wel tot je beschikking.

Om op te letten

Bij het kopen van een powerbank voor je tablet is het belangrijk om te kijken naar het vermogen van je tablet. Er zijn vele modellen op de markt en afhankelijk van de prestaties van een tablet kan het verbruik variëren. Zo zijn tablets, met name de mini varianten, met een vermogen van rond de 800wAh, maar bij technologisch zwaardere tablets zoals een iPad heb je al gauw een powerbank met een vermogen van ongeveer 12.00wAh nodig wil je je tablet in een vrij korte tijd op kunnen laden met je powerbank.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com