Powerbank SamsungBen jij ook zo verslaafd aan je smartphone? Wij weten er alles van. Want dankzij je smartphone hoef je niets meer te missen. Je bent altijd op de hoogte van de actualiteiten, je regelt al je bankzaken in een handomdraai en tussendoor check je even de laatste ontwikkelingen op Facebook. Als je zo veel gebruik maakt van je smartphone herken je vast het verschijnsel ‘accustress’. Dat vervelende gevoel wat je krijgt als je rond een uur of drie ’s middags ziet dat de batterij van je telefoon leeg begint te raken. Zeker als je even geen stopcontact bij de hand hebt en je net zit te wachten op een belangrijk telefoontje. Dan is een powerbank voor je Samsung (Powerbank Samsung) de oplossing voor jouw probleem.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Samsung

Een powerbank Samsung is een mobiele oplader waarmee je je telefoon op elk gewenst moment en zonder stopcontact op kunt laden. Ideaal voor als je onderweg bent voor zaken of zorgeloos wilt genieten van je vakantie. Je laadt hem thuis op met behulp van het stopcontact en dankzij het compacte formaat neem je hem vervolgens gewoon mee in je tas of broekzak. Als je merkt dat de accu van je telefoon leeg begint te raken sluit je de telefoon via een Micro USB-kabel aan op de powerbank. In een mum van een tijd is je smartphone weer helemaal opgeladen en klaar voor gebruik.

Welke powerbank is geschikt voor mijn Samsung?

Voor het merk Samsung is het relatief makkelijk om een powerbank te vinden. De meeste powerbanks maken gebruik van een Micro USB-aansluiting die universeel is en dus ook op jouw Samsung past. Omdat je volop keuze hebt in soorten en maten kan het echter snel gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je een handje op weg met de onderstaande tips.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Let op het vermogen

Waar je goed op moet letten is dat de powerbank van jouw voorkeur genoeg capaciteit heeft om jouw toestel voldoende op te kunnen laden. Deze capaciteit staat vaak vermeld op de verpakking van powerbank. Je kunt dit herkennen aan een getal gevolgd door ‘mAh’. MAh staat voor de meeteenheid van het vermogen van de powerbank. Je moet ervoor zorgen dat de capaciteit van de powerbank tenminste overeenkomt met die van je Samsung toestel. Geef je er de voorkeur aan om jouw telefoon meer keer op te laden met een powerbank? Dan kun je beter kiezen voor een veelvoud van deze capaciteit.

Investeer in kwaliteit

Powerbanks zijn er in vele soorten en maten. De goedkopere modellen zijn helaas niet altijd de beste keus. Als je voldoende vermogen wilt zal je al gauw terecht komen in een hogere prijsklasse. Je betaalt echter niet alleen voor vermogen maar ook voor kwaliteit en duurzaamheid. Goedkope powerbanks zijn slecht afgewerkt en gaan vaak stuk bij het minste of geringste. Hier heb je uiteindelijk weinig aan als je er de hele dag mee rond loopt. Kies daarom een powerbank voor je Samsung die kwalitatief goed in elkaar zit. Je hebt er dan veel langer plezier van.