Powerbank met logoEen leven zonder mobiele apparatuur zoals een smartphone of tablet, is voor veel mensen een drama. Niet alleen zakelijk maken we veel gebruik van dergelijke apparatuur, maar ook in ons privéleven kunnen we niet zonder mobiele telefoon of iPad. Ga voor jezelf maar na, hoe vaak kijk je gewoon even snel op Facebook? En eigenlijk is het stiekem wel handig dat Google weet hoelang je ei moet koken. Het is best prettig dat je je beste vriendin even kunt appen en vragen of die jurk waar je in de winkel over staat te twijfelen de moeite waard is of niet. En een appje sturen naar die ene kennis die je constant vergeet te bellen, is ook zo gebeurd. Wil je een powerbank met logo?

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Een Powerbank met logo vinden? Je iPhone of iPad zijn toestellen die jij heel intensief gebruikt omdat je daarmee overal waar je maar wil op internet kan komen. Een van de meest voorkomende ergernissen van de gebruikers van deze apparaten, is dat de accu of batterij van het toestel snel leeg is. Bij aanschaf redde hij het nog gemakkelijk om een hele dag zonder oplader door te komen. Maar naar mate je een toestel vaker gebruikt, kom je erachter dat het toestel steeds meer moeite heeft om het een dag vol te houden zonder op te laden. Wanneer jij er voor kiest om grote en energie slurpende apps te installeren ontdek je tot je frustratie dat je jouw toestel op een bepaald moment in de energie besparingsstand moet instellen, waardoor je nauwelijks nog wat kan doen met je telefoon. Om de batterij te sparen zal je juist op de momenten waarop je graag een foto had gemaakt kiezen om je camera maar even met rust te laten. Dat is enorm vervelend wanneer jij net vooraan staat bij je favoriete band, of wanneer je stiekem een foto van jouw beste vriendin wil maken. En daarom is de powerbank in het leven geroepen. Omdat jij graag jouw powerbank in één oogopslag wil herkennen kan je kiezen voor een powerbank met een logo.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wat is een powerbank?

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen met een powerbank lopen. Maar wat is dat nou eigenlijk? Een powerbank is een accu die oplaadt aan het stopcontact. Eenmaal opgeladen kun je deze meenemen op reis of elders waar geen stopcontact te bekennen is. Wanneer je mobiele telefoon de geest dreigt te geven omdat de batterij op is, kun je de smartphone aan de powerbank hangen om hem weer op laden. Dit kan zelfs vijf keer als je een goede powerbank hebt. Een duurdere powerbank zal doorgaans meer capaciteit hebben dan een powerbank die goedkoper is.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Universeel voor ieder toestel

De powerbank heeft een USB-poort. Daarom kan ieder apparaat worden opgeladen, van ieder merk. Ongeacht welk merk telefoontoestel je hebt.

Een powerbank met het logo van mijn favoriet merk

Powerbanks zijn in allerlei soorten, maten en extra’s verkrijgbaar. Je hebt zelfs powerbanks met zonnepanelen die zichzelf dus weer opnieuw opladen door middel van zonne-energie. Maar ben je helemaal fan van een bepaald merk? Vrees niet. Bijna ieder groot merk verkoopt inmiddels een Powerbank met zijn logo erop.