Powerbank Lab31 informatie? Lab31 is een jong bedrijf uit Nederland Powerbank lab31
dat zich op innovatieve wijze heeft ontwikkeld in het maken van onder andere powerbanks, Bluetooth speakers en koptelefoons. De powerbank wordt steeds populaider, met name onder jongeren en mensen die op vakantie gaan. Lab31 heeft zich geconcentreerd op het maken van hoogstaande powerbanks voor een schappelijke prijs. Op dit moment heeft Lab31 twee varianten van hun powerbank op de markt gebracht die van elkaar verschillen in vermogen maar beide beschikken over de uitstekende technische specificaties die je van Lab31 mag verwachten.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Lab31

Powerbanks van Lab31 (Powerbank Lab31). Zoals gezegd zijn er twee type powerbanks van Lab31 beschikbaar. De kleine variant heeft een vermogen van 2200mAh wat voldoende is om de meeste telefoons een keer volledig op te laden. Voor een groter apparaat als een tablet is deze versie echter niet geschikt. De powerbank wordt geleverd met een micro USB kabel waarmee je gemakkelijk een telefoon, iPod, digitale camera of de powerbank zelf kunt opladen. Doordat de oplader beschikt over een USB poort kun je echter iedere gewenste USB kabel aansluiten. De grotere variant heeft een capaciteit van 4400mAh waarmee je je telefoon ongeveer 2 tot 3 keer mee op kunt laden. Deze powerbank is ook voorzien van indicatielampjes die aangeven hoeveel energie je powerbank nog heeft. Door zijn grotere vermogen kun je deze powerbank ook gebruiken om een tablet mee op te laden. Beide varianten zijn overigens uitgerust met een extra beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting. Wat ook handig is dat de powerbanks registreren wanneer een apparaat volledig is opgeladen en dan stoppen met stroom geven. Zo voorkom je dat je powerbank verder leeg loopt terwijl je telefoon al vol is.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Bij Bol.com heeft u ook veel mogelijkheden omtrent de powerbanks. Hier kunt u ze snel bestellen en binnen een werkdag thuis of via een Albert Heijn filiaal ontvangen.