Powerbank iPhone 6 kopen? WhatsApp, internetbankieren, Powerbank iPhone 6
online shoppen en Social Media, je kunt eigenlijk niet meer zonder. Geen wonder dat smartphones niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank iPhone 6

Powerbank iPhone 6 bij een online winkel bestellen? De nieuwe modellen van merken zoals iPhone volgen elkaar steeds sneller op, de één nog beter en mooier dan de ander. Helaas verloopt de ontwikkeling op het gebied van accu´s minder snel. Als je je iPhone intensief gebruikt zal je in de meeste gevallen het einde van de dag niet eens halen zonder deze tussendoor op te laden. Dit is natuurlijk heel vervelend want je bent enorm afhankelijk van je telefoon. En als je onderweg bent heb je niet altijd een stopcontact bij de hand. Dan is een powerbank voor iPhone 6 de ideale oplossing.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je smartphone op kunt laden zonder dat je hierbij een stopcontact nodig hebt. Als je zo rond een uurtje of drie in de middag merkt dat je telefoon leeg begint te raken kun je hem heel eenvoudig weer opladen, waar je je ook bevind. Ideaal als je onderweg bent of in een vergadering zit. Maar ook als je op reis gaat of als je aan het kamperen bent en je geen toegang hebt tot een stroomnetwerk.

Hoe werkt het?

De powerbank kun je thuis opladen met behulp van het stopcontact. Als de powerbank voldoende opgeladen is zal er een lampje gaan branden. Je kunt de powerbank nu loskoppelen en overal mee naar toe nemen. Dankzij het handige formaat past hij met gemak in je tas of broekzak. Als je je telefoon op wilt laden kun je de powerbank via een lightning kabel aansluiten op je iPhone. Zo laadt je de accu van je telefoon in korte tijd weer op tot honderd procent.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Kies de juiste powerbank voor jouw Smartphone

Als je besluit om een powerbank voor je iPhone 6 te kopen moet je goed voorbereid te werk gaan omdat niet elke powerbank geschikt is voor jouw telefoon of past bij jouw voorkeuren. Het belangrijkste waar je op moet letten is de capaciteit van de powerbank. Deze capaciteit staat voor het vermogen van de powerbank. Dit wordt uitgedrukt in de meeteenheid milliampère, afgekort als mAh. Ook de accu van jouw telefoon heeft een mAh. Het mAh van je telefoon en de powerbank moeten minstens overeenkomen om jouw telefoon in ieder geval één op te kunnen laden. Het kan echter zijn dat je je telefoon meer dan één keer op wilt kunnen laden met één volle powerbank. Dan moet je een powerbank kiezen met meer vermogen. Je kunt dit heel eenvoudig berekenen door het vermogen van de powerbank van je keuze te delen door het vermogen van de accu van je telefoon. Heb je bijvoorbeeld een powerbank van 6000 mAh en een telefoon met een vermogen van 2000 mAh? Dan kun je met deze powerbank jouw telefoon drie keer volledig opladen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com