Powerbank iPhone 5 online bestellen? Iedereen die Powerbank iPhone 5
veel gebruik maakt van zijn smartphone herkent het wel. Je bent nog maar op de helft van de dag en de accu van je telefoon begint gevaarlijk snel richting het nulpunt te zakken. Als het zo door gaat haal je het einde van de dag niet eens. Dit kan behoorlijk veel stress opleveren want we zijn in toenemende mate afhankelijk geworden van onze telefoon. Je wilt onder alle omstandigheden gebruik blijven maken van je smartphone. Dan zit er niets anders op dan hem op te laden. Maar wat als je onderweg bent en er geen stopcontact in de buurt is? Dan heb je een probleem. Tenzij je gebruik maakt van een powerbank

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank iPhone 5

Wat is het nut van powerbank (Powerbank iPhone 5)? Een powerbank is een mobiele oplader voor je smartphone. Je kunt hem thuis opladen via het stopcontact en vervolgens overal mee naar toe nemen. Als je merkt dat de accu van bijvoorbeeld je iPhone leeg begint te raken sluit je hem door middel van een Lightning-kabel aan op de powerbank. Een powerbank voor je iPhone 5 is dus onmisbaar voor iedereen die bereikbaar wil blijven op zijn telefoon, ook als er geen toegang is tot een stroomnetwerk.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe kies je een powerbank voor je iPhone 5

Als je op zoek bent naar een powerbank voor een product van Apple is het belangrijk om te letten op de aansluitkabel die meegeleverd wordt met de powerbank. In de meeste gevallen zal dit een universele Micro USB-kabel zijn. Deze passen op elk merk, met uit zondering van alle Apple smartphones. Voor deze toestellen heb je een zogenaamde lightning-kabel nodig. Let dus even op of de meegeleverde kabel een lightning-aansluiting heeft.

Let op de capaciteit

Welke telefoon je ook hebt, als je een powerbank koopt moet je altijd goed kijken naar het vermogen wat op de verpakking van de powerbank staat vermeld. Dit is meestal uitgedrukt in de meeteenheid mAh. Ook de accu van jouw iPhone heeft een capaciteit die omschreven is als mAh. Als je weet hoeveel mAh de accu in je telefoon heeft, kun je een powerbank kiezen die voldoende capaciteit heeft om jouw telefoon op te laden. Wil je jouw iPhone meerdere malen op kunnen laden met een powerbank? Dan kun je beter een powerbank kopen met voldoende vermogen om je telefoon twee of drie keer op te laden.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Goedkoop is duurkoop

Een ander aspect wat meespeelt als je een powerbank gaat kopen is de kwaliteit van het materiaal. Goedkope powerbanks zijn vaak gemaakt van zwakke materialen. Hierdoor is de afwerking vaak niet netjes waardoor de powerbank minder stevig is. Helaas is dit echt een nadeel voor een powerbank. Omdat je hem vaak langere tijd in je tas of broekzak meedraagt krijgt hij heel wat te verduren. Een powerbank van slechte kwaliteit is dan snel kapot. Dit is niet alleen vervelend omdat je je geld kwijt bent, het kan ook regelrecht onveilig zijn vanwege het materiaal in de powerbank. Beschouw een powerbank voor je telefoon daarom liever als een investering. Koop een powerbank van goede kwaliteit. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur, het is ook beter voor je gezondheid.