Powerbank iPhone 4 kopen? De iPhone is al jarenlang Powerbank iPhone 4
het meest bekende product van het ingenieuze bedrijf Apple. En waar het bedrijf vooral naam heeft gemaakt door het unieke design en het technologisch vernuft van zijn producten, is de iPhone 4 ook nog eens prima compatibel met verschillende accessoires waaronder diverse powerbanks. Bij de iPhone4 moet je alleen even letten op de USB kabel die je wilt gebruiken omdat dit model een aparte kabel nodig heeft. Bij sommige powerbanks kun je deze bijbestellen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank iPhone 4

Powerbanks Iphone 4 aanschaffen? De iPhone4 beschikt over een kleinere batterij dan veel andere smartphones. Een powerbank met een vermogen van 2000mAh is dan ook al voldoende om je telefoon een keer volledig op te laden. Zelfs de kleinste versies hebben een capaciteit van ronde de 2500mAh en zijn dus prima in staat om je iPhone4 ongeveer anderhalf keer mee op te laden. En dat is handig voor onderweg want een powerbank met dit vermogen kun je gemakkelijk in je jaszak kwijt. Wil je echter je telefoon vaker op kunnen laden omdat je bijvoorbeeld een lange reis gaat maken dan zijn er powerbanks beschikbaar met een capaciteit van meer dan 20.000mAh, genoeg dus om je telefoon bijna 10 keer meer op te laden. Daarmee zijn ze ideaal voor mensen die bijvoorbeeld een lange reis naar het buitenland gaat maken en daarbij vaak niet in de buurt van een stad met stopcontacten verblijven. Deze grotere powerbanks zijn ook voorzien van meerdere USB poorten waardoor je meerdere telefoons tegelijkertijd kunt opladen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Design

De meeste powerbanks voor de Iphone 4 heb je in diverse kleuren maar wit en zwart komen het meeste voor. De meeste powerbanks hebben ook een strak design waardoor ze prima bij de styling van je telefoon passen. Neem dus een kijkje in de collectie van Bol.com of lees gerust verder op deze website.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com