Powerbank iPad kopen? Een powebank is een apparaatje dat Powerbank iPad
mee kunt nemen om je telefoon of tablet op te laden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Een powerbank is eigenlijk een grote batterij die je met een USB kabel aan je telefoon kunt verbinden. Zo kun je altijd bereikbaar blijven en heb je nooit meer last van een telefoon of tablet die onderweg uit valt.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank iPad

De iPad mini is de meest bekende tablet ter wereld. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien Apple het eerste bedrijf was dat met succes dit medium aan de wereld heeft geïntroduceerd. Met de komst van de Ipad2, die voorzien is van een betere camera, zie je dat steeds meer mensen hun iPad overal mee naartoe nemen om foto’s te kunnen maken. En dan is een powerbank natuurlijk ideaal om ervoor te zorgen dat je altijd een opgeladen Ipad bij je hebt. Omdat een Ipad echter groter is dan een mobiele telefoon en de batterij dus ook groter is, moet je wel op een aantal dingen letten bij de aanschaf van een powerbank. Niet iedere powerbank is namelijk compatibel met een tablet apparaat.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Het verschil in vermogen

Een powerbank voor je telefoon is een stuk goedkoper dan voor een tablet of laptop. Dat is ook wel logisch aangezien je voor het opladen van je telefoon aan 1500mAh al voldoende zou hebben terwijl je voor een tablet al gauw een powerbank nodig hebt met een vermogen van 12.000mAh of meer. Zorg dus bij de aanschaf van een powerbank dat je goed kijkt naar het vermogen als je er een Ipad mee op wilt laden. Voor meer informatie over het aantal mAh, kunt u het beste een kijkje nemen op diverse andere pagina’s op deze website. Hopelijk heeft u iets aan de informatie op deze pagina gehad.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com