Powerbank goedkoopWe hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je bent op pad, en niet in de buurt van je oplader en een stopcontact, en je telefoon knippert omdat hij nog maar een paar procent batterij heeft. Heel vervelend, want je moet nu ineens heel veel laten. In de ochtend kon je alles nog doen met jouw mobieltje; foto’s maken en die gelijk bewerken en delen via social media. Papa en mama appen, je beste vriend of vriendin een facebook chat sturen. Koop daarom goedkoop een powerbank (Powerbank goedkoop) bij Bol.com.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank goedkoop

Nu is je telefoon alleen nog beschikbaar voor noodgevallen. Je partner laten weten dat je wat later thuis bent, of je moeder bellen omdat de aardappels nog op het vuur staan. Geen Candycrush, geen Youtube filmpjes, geen muziek, helemaal niets. Lekker saai voor als je bijvoorbeeld in de trein zit, of op de achterbank van de auto. Met een powerbank heb je nooit meer last van een lege batterij. Je kunt een powerbank goedkoop halen bij diverse winkels.

Wat doe je tegen een lege batterij?

Het is super vervelend om met een lege batterij te zitten. Je krijgt het gevoel dat je niets meer kan, en pas dan kom je er achter welke plek jouw smartphone of tablet in je leven inneemt. En hoewel je batterij het geweldig een dag volhield toen jij je telefoon net had aangeschaft is dat na een paar maanden intensief gebruik echt een ander verhaal. Je krijgt tenslotten wel standaard en oplader meegeleverd, maar je hebt niet altijd de beschikking over een stopcontact. Het is een veel voorkomend probleem en een oplossing was hard nodig. En die kwam! Want tegenwoordig kun je met een powerbank overal je elektronica opladen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een mini accu met heel veel capaciteit. Net zoals je mobiele aparatuur laad je hem gewoon in het stopcontact. Maar eenmaal vol, kan de powerbank jouw telefoon of tablet weer opnieuw opladen wanneer deze leeg is. Over het algemeen heeft een powerbank een USB-poort, waardoor jij ieder willekeurig apparaat van ieder willekeurig merk kan opladen. Of je nou een Apple, Samsung, Sony, HTC, LG, of wat voor merk toestel dan ook hebt. Hartstikke handig dus!

Sommige powerbanks hebben zelfs zonnepanelen. Zo kan de powerbank dus ook weer opladen wanneer jij het in zonnetje zit. Op het strand of tijdens een picknick in het park is dat een ideale uitkomst. Zo zit je dus nooit zonder stroom.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Op zoek naar een powerbank die goedkoop is?

Er zijn veel verschillende soorten powerbank in omloop. Een powerbank die goedkoop is, koop je al onder een tientje. Maar let wel, vaak is een duurdere powerbank duurder omdat hij kwalitatief beter is. Dat houdt in dat hij meer vermogen heeft waardoor hij jouw telefoon of tablet veel vaker kan opladen. Let wel op dat als je de powerbank voor een tablet gebruikt, je een powerbank nodig hebt met meer milliampère per uur (mAh) dan wanneer je de powerbank vooral voor je smartphone gebruikt.

Gebruik je de powerbank voor je laptop? Je hebt dan een powerbank nodig met minstens 15.000 mAh capaciteit en een aparte laptopaansluiting. Anders kun je er nog niet veel mee.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com