Powerbank CoolblueOp deze pagina lees je alles over de Powerbank Coolblue. Als je intensief gebruik maakt van je smartphone weet je hoe vervelend het is als je halverwege de dag weer eens te maken krijgt met een lege accu. En dan zijn er ook nog eens apps die extra veel energie vreten zoals de momenteel zeer populaire game ‘Pokémon Go’.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Coolblue

In dit spel richt je je camera op de wereld om je heen om projecties, de Pokémon, te vangen en te verzamelen. Omdat je steeds je camera aan hebt staan gaat je accu veel sneller leeg dan bij normaal gebruik van je smartphone. En omdat je het spel meestal buiten speelt heb je niet de mogelijkheid om je telefoon tussentijds op te laden bij een stopcontact. Er zit dan niets anders op dan het spel af te breken en naar huis te gaan. Of niet? Met een powerbank van Coolblue (Powerbank Coolblue) kun je namelijk ook zonder stopcontact en op elke denkbare plek je telefoon opladen.

Hoe werkt een powerbank?

Een powerbank is een mobiele oplader waar je je smartphone mee op kunt laden. Je laadt hem van tevoren thuis op via het stopcontact en vervolgens stop je hem in je tas en neem je hem mee. Als je dan lekker aan het spelen bent en je merkt dat de batterij van je telefoon op begint te raken leg je hem gewoon even met een Micro USB-kabel aan je powerbank. Zo laadt je je telefoon snel op, waar je ook bent, en kun je meteen weer doorspelen. Harstikke handig dus, zo’n Powerbank Coolblue!

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Welke powerbank is handig als je Pokémon Go speelt?

De belangrijkste afweging die je moet maken is de capaciteit. Je moet een powerbank kiezen die voldoende capaciteit heeft om jouw smartphone op te laden. Dit kun je vrij eenvoudig lezen op de verpakking van de powerbank. Daar staat het vermogen meestal vermeldt in milliampère oftewel mAh. Ook de accu van je telefoon heeft een bepaald vermogen. Je moet er voor zorgen dat de capaciteit van je telefoon en je accu overeenkomen. Dan weet je zeker dat je je smartphone tenminste een keer volledig op kunt laden met een volle powerbank. Als je nog langer wilt genieten van je spel kun je beter kiezen voor het dubbele of driedubbele van de accucapaciteit. Dan kun je je smartphone meerdere malen opladen. Het nadeel van zoveel capaciteit is echter dat de powerbank ook groter en zwaarder wordt. Omdat je steeds rondloopt met de powerbank kan dit een probleem zijn.

Een powerbank van Coolblue

Als je een powerbank kiest zodat je langer Pokémon kunt vangen is het belangrijk dat je voldoende capaciteit hebt. Omdat meer capaciteit echter ook meer gewicht met zich mee brengt is het beter om het niet te overdrijven. Neem liever een powerbank waarmee je twee keer volledig je smartphone op kunt laden. Deze is niet te zwaar en je kunt er in ieder geval een dag mee doorkomen. Een powerbank van Coolblue kan dan een perfecte optie zijn. In het brede assortiment vindt je modellen in alle soorten, maten en capaciteiten.