Powerbank Blokker

Afbeelding uit de folder van Blokker

Ben jij ook zo verslaafd aan je smartphone? Dan herken je het waarschijnlijk wel. De hele dag appen, mailen, internetten en natuurlijk je Facebook en Instagram updaten. Enorm handig en leuk. Jammer dat de accu van je smartphone alleen niet zo lang mee gaat. Halverwege de dag zie je vaak al dat je batterij richting de tien procent terugloopt. Heel vervelend als je nog lang niet naar huis kunt om je telefoon op te laden. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: de powerbank van Blokker (Powerbank Blokker).

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Blokker

Draagbare stroom
Een powerbank is mobiele oplader voor je telefoon. ‘Mobiel’ omdat je geen stopcontact meer nodig hebt. Je kunt hem dus overal en altijd gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de powerbank thuis opladen via het stopcontact. Als hij vol is koppel je hem los en neem je hem mee. Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of broekzak.

Als je dan halverwege de dag weer eens accustress hebt kun je de smartphone heel eenvoudig via een Micro USB-kabel aansluiten op de powerbank. Voor je het weet is je smartphone weer helemaal opgeladen en klaar voor gebruik. Ideaal als je onderweg ben van of naar je werk. Maar ook als je verdwaald raakt op vakantie en er in geen velden of wegen een stopcontact te bekennen is. Als de batterij van je smartphone dan ook nog eens leeg raakt kan de paniek flink toeslaan. Wat een opluchting is het dan als je met behulp van een powerbank je smartphone gewoon op kunt laden.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Kies de juiste hoeveelheid milliampère

Powerbanks zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar. Dit betekent echter niet dat elke powerbank geschikt is voor jouw telefoon. Het eerste waar je rekening mee moet houden is de capaciteit van de batterij in je smartphone. De capaciteit of het vermogen drukken we uit in de eenheid mAh. Pas als je weet hoeveel mAh je hebt kun je de juiste powerbank kiezen. Elke powerbank heeft namelijk ook een bepaalde capaciteit die je meestal op de verpakking kunt vinden.

De capaciteit van de powerbank moet op zijn minst gelijk zijn aan die van de accu in je telefoon zodat je tenminste één keer volledig op kunt laden. Als je jouw telefoon vaker op wilt laden met een volle powerbank zal je echter een hogere capaciteit moeten kiezen. Hiervoor moet je de capaciteit van de accu in je telefoon vermenigvuldigen met het aantal keer dat je de telefoon op wenst te laden. Stel dat je telefoon een capaciteit heeft van 2000 mAh en je wilt deze driemaal op kunnen laden. Dan doe je het rekensommetje drie maal 2000 mAh. Je powerbank moet dan een vermogen van 6000 mAh hebben.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Duurzame kwaliteit is meestal voordeliger

Als je een powerbank wilt kopen zal je misschien in verleiding komen om een zo klein mogelijke exemplaar te kopen. Dit is praktisch omdat ze overal in passen. Vergis je echter niet. Kleine powerbanks hebben meestal ook minder capaciteit. Als jij je smartphone behoorlijk op wilt kunnen laden zal je al gauw een wat hogere capaciteit nodig hebben. En hierbij geldt: hoe meer capaciteit, hoe hoger de prijs. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit.

Goedkoper vaak mindere kwaliteit

Goedkopere powerbanks zijn vaak van mindere kwaliteit en kunnen niet tegen een stootje. Dat is lastig omdat een powerbank gegarandeerd heen en weer geschud zal worden in je tas of broekzak. Een powerbank van slechte kwaliteit zal dan sneller stuk gaan, en dan ben je uiteindelijk alsnog duur uit. Schokbestendigheid is dus wel degelijk iets om rekening mee te houden. Als je een kwalitatief hoogwaardig model wilt met voldoende capaciteit kun je daarom maar beter het goedkoopste schap voorbij lopen. Neem liever eens een kijkje in een webshop. Een powerbank Blokker is in veel gevallen de ideale combinatie van prijs en kwaliteit.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Overweeg een powerbank van Blokker

Winkelketen Blokker heeft een breed assortiment powerbanks in verschillende soorten en maten. Als je op zoek bent naar een powerbank om je smartphone mee op te laden kun je hier heel goed slagen. Neem bijvoorbeeld de GP portable powerbank fn05m. Dit model heeft een vermogen van 5200 mAh.

Omdat de meeste smartphones een capaciteit tussen de 1500 en 2000 mAh hebben is dit exemplaar heel geschikt. Je kunt vrijwel elke smartphone tenminste twee keer opladen en dankzij het zeer compacte formaat past hij in elke tas. Met een gewicht van slechts 155 gram weegt de powerbank bovendien erg weinig. Dit maakt deze powerbank Blokker ideaal voor als je onderweg bent en niet al teveel onnodige ballast mee wilt slepen.