Powerbank Big BazarJe kent het wel, je bent op een feestje, of ergens ver weg van je oplader en stopcontact en je komt erachter dat je telefoon nog maar een paar procent batterij heeft. Heel vervelend, want je moet nu ineens heel veel laten. Kon je vanochtend nog de gaafste foto’s maken, met en zonder flitser, ze vervolgens bewerken, op instagram posten, op facebook delen en de wereld in twitteren. Je wilt dan bijvoorbeeld een powerbank van de winkel Big Bazar (Powerbank Big Bazar).

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Big Bazar

Powerbank Big Bazar kopen? Papa en mama appen, je beste vriend of vriendin een facebook chatbericht  sturen. Nu mag je je telefoon alleen nog maar gebruiken voor uiterste nood. Je partner dus vertellen dat je op een ander tijdstip thuis komt of je moeder bellen omdat er een noodgeval is. Geen Candycrush, geen youtubefilmpjes, geen muziek, helemaal niets. Lekker saai voor als je een loos moment hebt waarin je liever wat vermaak zou hebben.

Wat doe je tegen een lege batterij?

Wanneer je een lege accu hebt voel je je geamputeerd. Naar je gevoel ben je afgesneden van de buitenwereld, en pas dan ontdek je welke plek jouw tablet of smartphone in jouw leven inneemt. En hoewel je batterij bij de aanschaf prima een hele dag mee ging zonder op te laden, is dat na een paar maanden echt een ander verhaal. Je ontdekt dan dat je oplader niet voor niets standaard met je telefoon werd meegeleverd. Jammer dat die het alleen maar doen wanneer er een stopcontact in de buurt is.  Voor dit frustrerende probleem was een oplossing hoog nodig. En die kwam! Een powerbank biedt jou de mogelijkheid om jouw apparatuur altijd op te laden. Zo’n powerbank hoeft geen grote aanschaf te zijn; je koopt een powerbank al bij Big Bazar.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een draagbare accu die je overal mee naartoe neemt en genoeg capaciteit heeft om diverse elektronische apparaten op te laden wanneer de batterij leeg dreigt te raken. Je kunt er dus je telefoon, je laptop of tablet mee opladen. Je hangt je mobiele apparaten aan de powerbank via de USB-poort. Dat betekent tevens dat je er elk apparaat van welk merk ook ermee kunt opladen. Mits je natuurlijk het juiste kabeltje bij je hebt. Maar dat is weer een ander probleem.

Koop je powerbank bijvoorbeeld bij de Big Bazar

De powerbank wordt steeds populairder omdat iedereen het probleem van een lege batterij wel kent. Daarom verkopen bijna alle elektronicawinkels tegenwoordig een powerbank. Maar ook je kan ook een powerbank bij Big Bazar kopen. Je hoeft er dus niet helemaal voor naar een speciaalzaak te gaan.

Het is wel afhankelijk van de capaciteit van de powerbank hoe vaak je je telefoon ermee kunt opladen zonder dat jij je powerbank weer opnieuw aan het stopcontact moet hangen. Een powerbank uit het hogere prijssegment levert doorgaans meer capaciteit dan een goedkoop exemplaar. Gebruik je de powerbank voornamelijk voor je smartphone? Dan is een powerbank van zo’n 10.000 mAh wel voldoende. Een tablet heeft een powerbank met meer capaciteit nodig.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbanks zijn te koop in allerlei soorten en varianten. Je hebt ze zelfs met een extraatje; we hebben het dan over zonnepanelen die zichzelf opladen zonder dat er een stopcontact aan te pas komt.