Powerbank laten bedrukken (Powerbank bedrukt)? Lees powerbank bedrukt
wat de mogelijkheden zijn om uw Powerbank van een mooi logo te voorzien.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank bedrukt

Powerbank bedrukt? Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone. Het is ook bijna niet te vermijden door de opkomst van sociale media en mobiel internet. Even een appje sturen of een bankoverschrijving doen, met een simpele handeling regel je het via je smartphone. Omdat we onze smartphone zoveel gebruiken en ons afhankelijk zijn gaan voelen is het onbegrijpelijk dat de ontwikkeling van accu’s in de smartphone zo traag verloopt. Bij gemiddeld gebruik van een smartphone haal je meestal het einde van de dag niet eens zonder je telefoon een keer op te laden. Zolang je maar een stopcontact en een oplaadsnoer in de buurt hebt is dit geen probleem. Het zal echter vaak voorkomen dat je net even in de trein zit of om andere redenen geen toegang hebt tot een stopcontact. Dan wil je wel bereikbaar blijven. Een powerbank is dan een ideaal hulpmiddel.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Wat is een powerbank

Een powerbank is een mobiele oplader voor je smartphone. Je kunt hem thuis opladen via het stopcontact en vervolgens, dankzij het kleine formaat, overal mee naar toe nemen. Als je dan halverwege de dag merkt dat je accu leeg begint te raken kun je je telefoon ook zonder stopcontact met behulp van de powerbank weer helemaal opladen. Je koppelt je smartphone heel eenvoudig via een Micro USB-kabel aan de powerbank en de rest gaat vanzelf. Het spreekt voor zich dat een powerbank dus enorm handig is. Sterker nog, voor veel mensen zal het een onmisbare gadget zijn.

Een prachtig relatiegeschenk

De nuttige eigenschappen van de powerbank maken deze gadget heel geschikt als promotieartikel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een powerbank bedrukt met jouw bedrijfsnaam? Iedereen die een smartphone heeft zal ook daadwerkelijk gebruik maken van de powerbank. En bij ieder gebruik zal men dan bewust of onbewust de naam of het logo van jouw bedrijf onder ogen krijgen.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

De perfecte powerbank voor jouw relatiegeschenk

Het mag duidelijk zijn dat een powerbank bedrukt met jouw bedrijfsnaam een mooi cadeau is voor jouw zakenrelaties. Maar je wilt natuurlijk wel dat de ontvangers een kwaliteitsartikel in handen krijgen waarvan de klasse af zal stralen op jouw onderneming. Wij geven je daarover onze belangrijkste adviezen.

Kies voor capaciteit

Een powerbank is alleen handig als deze voldoende capaciteit bezit om de accu van jouw smartphone volledig mee op te laden. Als de gemiddelde accu van een smartphone een vermogen heeft van 2000 mAh (milliampère), moet je dus een powerbank kiezen die op zijn minst een gelijke capaciteit heeft. De praktijk wijst echter uit dat mensen er de voorkeur aan geven om hun telefoon meerdere malen op te laden met een volle powerbank. Je doet er dus goed aan om te kiezen voor hogere capaciteit zoals bijvoorbeeld 4000 mAh. Hiermee kan de gemiddelde smartphonegebruiker zijn telefoon twee maal op laden.

Kies voor een kwaliteitsartikel

Een goed afgewerkt artikel wat gemaakt is van hoogwaardige materialen gaat langer mee en is schokbestendig. Kies dus niet voor goedkope rommel maar ga voor een kwaliteitsproduct waar je klanten jarenlang plezier van zullen hebben.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com