Powerbank bedrukken met uw initialen of bedrijfslogo? powerbank bedrukken
Het is niet altijd eenvoudig om een relatiegeschenk te kiezen wat niet alleen een leuk promotieartikel is maar ook daadwerkelijk gebruikt zal worden door de ontvanger. Wat dacht je bijvoorbeeld van een powerbank bedrukken met jouw bedrijfslogo? Een leuke gadget waar je relaties beslist gebruik van zullen maken.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank bedrukken

Het gemak van een Powerbank bedrukken. Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je je smartphone altijd en overal op kunt laden. En het mooiste is dat je er geen stopcontact meer voor nodig hebt. Veel mensen maken, zowel zakelijk als privé, intensief gebruik van hun smartphone. Zij ondervinden dagelijks opnieuw de frustratie dat de accu van hun telefoon voor het einde van de dag al leeg is. Als je een stopcontact bij de hand hebt is dit in principe geen probleem. Maar als je veel onderweg bent is dit vaak niet het geval. Een lege accu kan dan heel irritant en ronduit stressvol zijn. Je bent afhankelijk van je telefoon en moet te allen tijde bereikbaar blijven.  De powerbank is de ideale oplossing voor dit probleem. Je kunt hem namelijk overal mee naar toe nemen en gebruiken om je telefoon op te laden, ook als je geen stopcontact in de buurt hebt.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Welke powerbank kies je als relatiegeschenk?

Dit is een vraag waarop alleen jij het antwoord weet. Wil je dat de ontvangers hun smartphone tenminste één keer volledig op kunnen laden met een volle powerbank? Dan kies je er één met een capaciteit die ongeveer overeenkomt met de gemiddelde smartphone. Dit komt meestal neer op een vermogen van 2000 mAh. Als je wilt dat ze hun telefoon meerdere malen op kunnen laden zal je een hogere capaciteit moet kiezen zoals bijvoorbeeld 4000 of 6000 mAh. Bedenk echter wel dat de capaciteit de prijs kan beïnvloeden. Hoe meer vermogen, hoe hoger de prijs van de powerbank.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Kies voor kwaliteit

Je wilt de ontvangers van jouw relatiegeschenk natuurlijk geen troep voorschotelen, dit is slecht voor de reputatie van je bedrijf. Zorg er daarom voor dat je een powerbank kiest die gemaakt is van hoogwaardige materialen en goed afgewerkt is. Zulke powerbanks kunnen vaak beter tegen een stootje, en dit is wel zo handig omdat ze vaak meegedragen worden in een tas. Behalve een langere levensduur zijn powerbanks van hogere kwaliteit vaak ook veiliger in gebruik. Nog meer reden om dus niet de eerste de beste te kiezen.

Laat de powerbank bedrukken met je bedrijfslogo

Als je eenmaal heb besloten welke powerbank je aanspreekt, kun je ervoor kiezen om je cadeau te personaliseren. Dit kun je doen door de powerbank te bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Zo zullen je ontvangers bij elk gebruik van de powerbank de naam van je bedrijf zien. Dit is natuurlijk perfecte promotie. Misschien ook voor jouw onderneming?

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com