Powerbank BCC online bestellen. Dat is de slogan van het powerbank bcc
welbekende Nederlandse bedrijf BCC. Begonnen in 1945 als een elektronicawinkel in onze hoofdstad Amsterdam is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste aanbieders van consumentenelektronica met 57 filialen door heel Nederland. Zoals uit hun lijfspreuk blijkt heeft BCC zich altijd gericht op het aanbieden van hoogstaande consumentenelektronica voor een zo laag mogelijke prijs. Sinds een aantal jaren heeft het bedrijf ook diverse powerbanks in het assortiment opgenomen. De powerbank heeft de laatste jaren zijn intrede gedaan als handige aanvulling op de batterijduur van mobiele telefoons, tablets en laptops.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank BCC

Powerbanks van BCC (Powerbank BCC). In het huidige assortiment van BCC zijn 21 powerbanks opgenomen in een prijsklasse tussen de €19 en de €70. In het menu kun je je prijsrange aangeven en kun je een bepaald merk selecteren wanneer je al wat beter weet waar je naar op zoek bent. Er zijn powerbanks in verschillende kleuren beschikbaar en er zijn veel variaties mogelijk met betrekking tot het vermogen en bijvoorbeeld het aantal USB poorten. De goedkopere modellen hebben twee USB poorten waardoor je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen en een mini USB outlet waarmee je de powerbank zelf op kunt laden. Met een vermogen van 4400mAh kun je je telefoon ongeveer twee keer opladen. De zwaardere powerbanks beschikken over ongeveer het dubbele vermogen, 9000mAh hebben deze modellen genoeg vermogen om je telefoon vier keer op te laden en ook een tablet kun je ermee opladen. Afhankelijk van het model zijn sommige van de duurdere powerbanks ook voorzien van een sterkere behuizing waardoor je powerbank beter beschermd is tegen schokken en beschadigingen wanneer je hem mee neemt op reis.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Hopelijk heeft u voldoende informatie ontvangen op deze pagina. Zo niet, bekijk dat een van onze andere pagina’s op deze website of neem contact op met de klantenservice van Bol.com.