Powerbank Apple

Eén van de powerbanks die door Apple wordt verkocht

Tegenwoordig kan een modern mens zich geen leven meer voorstellen zonder een mobiele telefoon of een ander apparaat waarmee je online kunt zijn. We willen 24 uur per dag, wanneer we maar willen, ons toestel kunnen pakken en de foto’s van onze vrienden bekijken, zelf de mooiste kiekjes op social media posten, of gewoon even appen of chatten met je beste vriend of vriendin, lover of ouders. Of misschien verveel je je en wil je een spelletjes spelen. Of je wilt televisie kijken in de trein. Hoe dan ook, we leven in een tijdperk waarin je gewoonweg niet meer offline wilt zijn omdat het zoveel gemakken en voordelen met zich meebrengt.  Wanneer je een iPhone of iPad hebt is het dan altijd handig om een powerbank voor de Apple bij de hand te houden.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Apple

Je iPhone (Powerbank Apple) of iPad gebruik je heel vaak, want juist daarmee kom je het handigste op internet. Een van de zaken die gebruikers van deze apparaten het meeste ergeren is dat de accu van hun mobiele apparatuur zo snel leeg raakt. Het apparaat was snel toen het werd gekocht, en hoefde enkel ’s nachts aan de oplader. Bij langer gebruik moet het toestel echter steeds vaker tussendoor aan de oplader. Zeker wanneer je grote en energievretende apps installeert en gebruikt, kom je op een punt dat je gefrustreerd de helderheid van je scherm lager moet zetten waardoor je amper nog iets ziet op je telefoon. Je moet de beslissing maken om op feestjes, festivals of concerten de camera van je telefoon maar even met rust te laten om zo batterij te besparen. Hartstikke vervelend als je net vooraan staat bij een gaaf optreden.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Vaak wanhopig op zoek naar een oplader?

In het allerergste geval valt je telefoon uit. Je kunt je vrienden niet meer terugvinden op het mega terrein waar jullie je bevinden en het kan werkelijk alles verpestend zijn. Als je geluk hebt kan je nog ergens een stopcontact vinden om je telefoon op te laden, maar doorgaans heb je pech. Hartstikke vervelend! Maar gelukkig komt Apple daarom met de Powerbank Apple!

Laad je iPhone of iPad overal op met de Powerbank van Apple

Met de Powerbank van Apple kun je overal je iPhone of iPad opladen (lees ook: Powerbank iPhone). Het is een mini accu die je van tevoren eerst oplaadt aan het stopcontact. Eenmaal opgeladen kun je jouw apparaat maar liefst vijf keer per dag opladen. Zo zit je dus nooit meer met een lege batterij.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Verschillende soorten Powerbanks

Er zijn diverse Powerbanks op de markt. De goedkoopste schaf je al aan voor minder dan een tientje, maar vaak zijn deze van mindere kwaliteit. Dat houdt in dat ze een accu bevatten met weinig capaciteit. Zo heb je er dus nog niet optimaal plezier van. Een echte iPad of iPhone gebruiker kan dus beter kiezen voor een iets duurdere powerbank van de Apple variant. Dan ben je sowieso verzekerd van een goede capaciteit en kun je met een gerust hart op pad zonder dat jouw toestel leeg raakt.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank Apple: Apple verkoopt veel verschillende powerbanks van andere merken. Deze zijn vaak echter heel erg duur, terwijl het helemaal niet nodig is om zo veel geld uit te geven aan een powerbank. Wij raden je dan ook aan om op Bol.com te kijken, hier zijn genoeg powerbanks die geschikt zijn voor de iPhone!