Powerbank 20000 mAhDe smartphone is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We gebruiken hem zakelijk om te mailen en contacten te onderhouden. Maar ook privé gebruiken we hem graag en veel. Even je familie en vrienden een WhatsApp sturen, internetbankieren, social media bijhouden. Een smartphone verbindt je met de rest van de wereld. Ook als we op vakantie gaan. Als je zo intensief gebruik maakt van je smartphone herken je vast het volgende probleem. De middag vordert, je pakt je telefoon om even een appje te versturen en tot je grote schrik zie je dat de accu nog maar voor 10 procent opgeladen is. En ook al heb je je oplader vaak bij je, een stopcontact is niet altijd voor handen. Dit kan aardig wat stress geven zeker als je op vakantie bent. Gelukkig is daar nu een oplossing voor in de vorm van een powerbank met 20000 mAh (Powerbank 20000 mAh).

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Lees ook: Hoe veel mAh heb je nodig?

Powerbank 20000 mAh

Wat kun je met een powerbank?

Een powerbank is een externe, oplaadbare batterij voor je smartphone. Thuis kun je de powerbank opladen via het stopcontact. Eenmaal opgeladen stop je hem in je tas of je broekzak en kun je hem overal mee naar toe nemen. Als je dan halverwege merkt dat de accu van je telefoon leeg begint te raken kun je hem ook zonder stopcontact in een mum van een tijd weer helemaal opladen. Je hoeft hem alleen via een Micro USB-kabel aan te sluiten op je smartphone en de rest gaat vanzelf. Of je nu thuis ben, onderweg of op vakantie, je kunt weer urenlang gebruik maken van je telefoon.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Welke capaciteit heb je nodig voor jouw smartphone?

Een powerbank heeft een capaciteit, uitgedrukt in milliampère. Deze milliampère korten we vaak af als mAh. De accu van je telefoon heeft ook een vermogen, eveneens uitgedrukt in mAh. Als je een powerbank wilt kopen voor je smartphone moet je er dus één kiezen die op zijn minst een gelijk vermogen heeft. Zo kun je jouw smartphone in ieder geval één keer volledig opladen met een volle powerbank.

Kies voor jouw vakantie een powerbank 20000 mAh

Als je op vakantie gaat heb je er echter niet zoveel aan als je je smartphone slechts eenmaal op kunt laden. Je zit al gauw meerdere dagen in de auto en zeker als je kampeert ben je beperkt in je toegang tot een stroomnetwerk. Ook kun je in onzekere situaties terecht komen waarin je nooit weet wanneer je weer een stopcontact tot je beschikking hebt. Bijvoorbeeld als je gaat backpacken. Dan kun je beter kiezen voor een zeer krachtige powerbank met veel vermogen. Neem bijvoorbeeld een powerbank met 20.000 mAh. De gemiddelde telefoon heeft een accu van 2000 mAh. Dit betekent dat je met een dergelijke powerbank je smartphone wel tien keer volledig op kunt laden. Zo kun je minstens een week intensief gebruik maken van je telefoon, ook als er geen stopcontact in de buurt is. De ideale oplossing voor je telefoon als je wilt genieten van een zorgeloze vakantie zonder accustress.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com