Een Playstation VR kopen? Dat is dit jaar mogelijk. Op deze pagina gaan
we daarom alles bespreken omtrent deze Playstation VRVR bril. Momenteel zijn ze te koop voor een prijs van €399,00 op Bol.com. Daarnaast biedt deze online winkel diverse andere mogelijkheden. Zo kunt u al een VR bril kopen bij prijzen vanaf €25,00 euro. Enfin, neem een kijkje in de collectie VR brillen of lees verder op deze pagina.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Playstation VR

Laten we de specificaties van de Playstation VR of PSVR eens bespreken.
Dit model is van het merk Sony en zal playstation VRvoor €399,00 te koop zijn op Bol.com. Deze VR bril bestaat uit kunststof en kan zo versteld worden dat het comfortabel (geheel) op uw hoofd past. Op de afbeelding ziet u iemand die de PSVR bril op heeft. De Bril is voorzien van een fraai wit design met meerdere LED lichten. In het pakket zit een AC-adapter, USB-kabel, HDMI-kabel, stereo-oordopjes, een processor unit en natuurlijk de Playstation VR bril.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Er zijn een aantal specificaties die belangrijk zijn bij de keuze voor een VR bril, de resolutie, vernieuwingsfrequentie, gezichtsveld, scherm, sensoren, en de manier waarop de VR bril verbonden wordt met de console. Het gaat bij de PSVR om een resolutie van 1920×1080 zijn (full HD). Ieder oog zal separaat een scherm van 960×1080 pixels hebben. Het gezichtsveld bedraagt 100 graden en zal via een OLED-scherm zichtbaar zijn. Dit soort beeldschermen zijn ook te zien bij veel Smart TV’s. De vernieuwingsfrequentie zorgt dat het beeld vloeiend verloopt, bij de PSVR is het 120 Hz / 90 Hz. De PSVR beschikt verder over een aantal sensoren waaronder de gyroscoop en acceleratiemeter. Door middel van deze sensoren registreert het apparaat welke bewegingen gemaakt worden. De Playstation VR zal d.m.v een HDMI en USB (kabel) verbonden worden met de console.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Wij adviseren onze klanten om bij Bol.com te bestellen. Hier zijn alle drie de VR modellen te koop. HTC Vive, Oculus Rift en PSVR. Deze online winkel levert binnen een dag en voorziet in buitengewoon goede klantenservice. Daarnaast biedt Bol.com bij veel producten gunstige garanties. Neem een kijkje op Bol.com via de onderstaande link.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com