De Philips wake-up light kopen? Deze wake-up light is tegenwoordig extreem populair. Er zijn veel verschillende soorten wake-up lights die allemaal zo hun eigen features hebben. Op deze pagina bespreken we met name de basisfuncties en voordelen.

Philips wake-up light kopenSteeds meer mensen kiezen ervoor om op een plezierige manier wakker te worden. Dit stimuleert je niet alleen om wakker te worden, het zorgt er namelijk ook voor dat je sneller in slaap valt. Daarnaast beschikt het over een radiootje die verschillende radiozenders ontvangt en verschillende rustgevende natuurgeluiden kan produceren.

Waarom een Philips wake-up light kopen?

Een Philips wake-up light kopen is een verstandige keuze. Veel mensen kampen met slaap problemen; irritaties, stress en vermoeidheid tot gevolg. Slaap is essentieel, bij een tekort kan het resulteren in overspanning of zelfs een burn-out.

Daarom probeert Philips klanten tegemoet te komen met deze speciale verlichting. Hieronder wordt verder ingegaan op dit product plus de features, specificaties en winkels waar ze het beste gekocht kunnen worden.

Vergelijk alle wake-up lights (vanaf €34,95)

Bekijk op Bol.com

Philips wake-up light features

de meeste zijn voorzien van de onderstaande features die we per kopje uitgebreid zullen toelichten. Lees daarom snel verder op deze pagina.

Simulatie gekleurde zonsopgang

Deze functie is geïnspireerd door de zonsopgang. Lichaam en geest van mens en dier zijn hierop ingesteld. Door middel van kunstmatige simulatie van licht in combinatie met natuurgeluiden wordt u op een prettige en natuurlijke manier wakker gemaakt. In ongeveer 30 minuten zal de lamp van subtiel rood/oranje geleidelijk naar subtiel geel licht gaan. Schrik niet meer wakker en word op (gevoelsmatig) natuurlijke manier wakker gemaakt.

Natuurlijke geluiden

Philips heeft ervoor gezorgd dat de kunstmatige zonsopgang in combinatie met natuurgeluiden kan plaatsvinden. Hierdoor wordt u nog prettiger en (gevoelsmatig) natuurlijk wakker. Philips biedt diverse opties voor natuurgeluiden, denk hierbij aan natuurlijke geluiden als: koeien in de Alpen, vogels in het bos, vogels die fluiten en diverse yoga deuntjes.

Daarnaast kunt u ook FM geluiden om wakker te worden instellen. Hierdoor kunt u wakker worden met uw favoriete zender.

Nachtlicht

Als uw nachtrust doorbroken moet worden, is het handig om subtiel (oranje) licht te hebben. Niet alleen om rustig wakker te worden of naar bed te gaan, maar tevens voor je weg door een donkere kamer te vinden. Kunstmatig fel licht verstoort uw rustige en prettige gevoel, daarom biedt de simulatie van nachtlicht alles wat nodig is kwa licht.

Display

De Philips wake-up light beschikt over een display om functies aan te passen en de tijd te lezen. Deze display wordt automatisch feller of minder fel naarmate en donker of licht wordt. Hierdoor zal de display nooit uw rust in een donkere kamer verstoren.

Sluimerstand

De Philips wake-up light dient op de bovenkant aangetikt te worden om het apparaat te laten sluimeren. Hierdoor zullen de geluiden na 9 minuten langzaam weer hoorbaar zijn.

Vergelijk alle wake-up lights (vanaf €34,95)

Bekijk op Bol.com

Philips wake-up light specificaties

Een aantal specificaties zijn belangrijk. De formule van zonsopgang gaat van rood, oranje naar geel en beschikt over een sluimer functie die op meerdere natuurgeluiden kan worden ingesteld. Hieronder vindt u de meest algemene technische specificaties (Type HF3531/01);

  • 16,5 Watt
  • 100/240 Volt
  • 50/60 Hz
  • 150 cm snoer lengte
  • LED lamp
  • Adapter uitgangsvermogen 12 Watt
  • Klasse 2 isolatie

De Philips wake-up light kopen is geestelijk gezond aangezien het u natuurlijk in slaap brengt en wakker laat worden. Dit verhoogt uw alertheid en verminderd vermoeidheid. Deze formule voldoet aan alle veiligheidseisen en de reviews zijn zeer positief te noemen.

Vergelijk alle wake-up lights (vanaf €34,95)

Bekijk op Bol.com

Waar kan ik het beste een Philips wake-up light kopen?

Bij productgids hebben wij een Philips wake-up light bij Bol.com gekocht. Via de rode link wordt u verwezen naar hun collectie wake-up lights. Bij Bol.com kunt u makkelijk de producten vergelijken, reviews en beoordelingen bekijken.

Daarnaast zijn nog diverse andere webwinkels die deze wake-up lights aanbieden. Denk hierbij aan Mediamarkt of Coolblue. Hopelijk kunt u een keuze maken, wij wensen u veel plezier met uw toekomstige aankoop!

Vergelijk alle wake-up lights (vanaf €34,95)

Bekijk op Bol.com