Senseo melkopschuimer CA6500/01Een melkopschuimer van Philips Senseo kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over de melkopschuimers van Senseo. Een Senseo melkopschuimer is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een model van Nespresso. De goedkoopste is de Philips Senseo CA6500 voor 55 euro. Deze is ook te zien op de foto rechts.

Daarnaast zijn er nog een paar andere modellen van Philips Senseo. Zo is er de Philips Senseo CA6500/60 in het zwart. Deze kost 58 euro bij Bol.com.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Senseo melkopschuimer

Je krijgt twee jaar (wereldwijd) garantie op de Senseo melkopschuimer. Binnen anderhalve minuut kun je heerlijk melkschuim maken voor warme of koude koffie-variaties. Een latte macchiato of een ijskoffie is zo in een handomdraai gemaakt. Er past 120 ml in de CA6500 en dit is genoeg voor ongeveer twee cappuccino’s. Er zit maar één knop op het apparaat waardoor je hem makkelijk kunt bedienen.

Schuim en schoonmaken

Je kunt de CA6500 in de vaatwasser doen. Niet het onderstuk, maar wel de opschuimer en het deksel. Het onderste stuk blijft als het goed is ook gewoon schoon omdat deze niet in aanraking komt met de melk.

Aan de binnenkant is een extra laag toegevoegd die voorkomt dat er melk aankoekt of blijft kleven. Je hoeft het apparaat dus eigenlijk alleen maar even af te spoelen voor je hem in de vaatwasser zet. De stijfheid en fijnheid van het melkschuim zijn optimaal geregeld, daarom heeft deze schuimer ook maar één stand.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

De CA6500 weegt 0.6 kg en is grotendeels gemaakt van plastic. Het apparaat is 130x130x200 mm en je krijgt twee jaar garantie. Het snoer is 0.75 meter lang, wat voor de meeste keukens voldoende zal zijn.

Je kunt de melkopschuimer van Senseo ook prima gebruiken in combinatie met koffiezetapparaten van andere merken. Als je bijvoorbeeld een Nespresso-machine hebt voor koffie, kun je nog steeds melk opschuimen met je Senseo melkopschuimer. Hier zijn geen problemen.