Oxboard kopenWil je een Oxboard kopen? Oxboard valt onder de beste hoverboard merken in Nederland respectievelijk Europa. Het merk is onder te verdelen in de Oxboard One en Oxboard Pro. Oxboard is tevens bezig met de ontwikkeling van een nieuw model, wellicht een Oxboard offroad. Daarnaast zijn er ook Oxboard accessoires zoals de Oxboard Pro Bag en Oxboard One Bag. Een Oxboard kopen kan voor prijzen vanaf €100,00 euro en lopen op tot €379,00 euro.

Oxboard kopen

Een Oxboard kopen is absoluut verstandig. De aangegeven vanaf prijs van €100 euro is momenteel alleen mogelijk via tweedehands websites als Marktplaats.nl. Het merk Oxboard heeft prachtige en kwalitatief sterke hoverboard modellen in hun assortiment. De goedkoopste variant is de Oxboard One. Dit model is voorzien van een LG batterij, TAO TAO software, krasvrij behuizing (1k) en UL-oplader (laptop aansluiting). De Oxboard One bezit tevens belangrijke certificaten als de CE, MD, FCC, Rohns, LVD, EMC, UN38.3 en IEC-conformiteitsverklaring.

Vergelijk alle Oxboards! (vanaf €199)

Bekijk op Bol.com

De Oxboard Pro is de uitgebreide variant en beschikt over een Samsung batterij en kan in een sportstand gezet worden. Net als de One heeft deze Oxboard TAO TAO software, krasvrije behuizing (2k), UL-oplader en de bovenstaande certificaten plus het accu en oplader TüV certificaat. De Oxboard Pro heeft ook een pluspunt als het op design aankomt. Zo is deze hoverboard voorzien van Xenon voor en achter verlichting, stootrubbers en NK-lager wielen van Europese A-kwaliteit.

Naast de bovenstaande informatie heeft de Oxboard een aantal technische specificaties welke hieronder staan aangegeven.

  • De Oxboard heeft een actieradius van circa 15 a 20km
  • Een Oxboard heeft een klimlimiet van ongeveer 15%
  • Een oplader van 220V en een Lithium-Ion 36V 4.4Amp accu
  • De Oxboard One en Oxboard Pro gaan maximaal 15km/h
  • Ø17cm banden
  • Het maximumgewicht komt op 120kg
  • De Oxboard heeft afmetingen van circa 62,5 x 24,5 x 25cm en weegt ongeveer 10kg

Deze informatie geldt grotendeels voor de Oxboard Pro. Echter, zijn veel technische aspecten vrijwel identiek aan die van de Oxboard One. Wat de technische specificaties van het nieuwe Oxboard model zal zijn is nog onduidelijk.

De Oxboard One kost €259,- euro en is in zwart of wit verkrijgbaar (Black/White). De Oxboard Pro is €379,- euro en kan in rood, wit en zwarte kleuren besteld worden. Handige accessoires voor beide Oxboards zijn de Oxboard Pro Bag en One Bag. Hierdoor kan je de elektrische rollers makkelijk mee op reis nemen zonder het apparaat te beschadigen. Bij sommige bestellingen krijg je een gratis Pro of One bag. Deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk. Bij de aankoop van een van deze Oxboards krijg je 2 jaar garantie op zowel de oplader als accu. Daarnaast kan je bij de officiële Oxboard dealer gebruik maken van servicemonteurs.

Wilt u direct een Oxboard kopen? Bezoek dan de officiële Oxboard website of klik snel op de bovenstaande link en vind een uitgebreid assortiment Oxboards en Hoverboards op Bol.com. Deze webwinkel heeft tal van Oxboards en Hoverboards tegen schappelijke prijzen, vaak in de aanbieding of met hoge kortingen. Heb je nog vragen of opmerkingen omtrent een Oxboard kopen? Stuur ons dan een berichtje en wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews