ProductGids.com

Alles over jouw online aankoop!

Over ProductGids

productgids.com is een informatief platform voor alle consumenten in Nederland en België. Het platform dient slechts één belang, namelijk de beste informatie bieden over relevante producten.

Van kleding tot electronica, van voeding tot speelgoed en van huishoud- tot keukenartikelen, we nemen alles onder de loep! Dit ter voorkoming van een miskoop en verbetering van de productervaring.

Politieke en commerciële belangen spelen geen rol in de selectie van beste producten. We selecteren op basis van consumenten ervaringen en beoordelingen.

Zo vind je op iedere pagina een poll waar consumenten ZELF kunnen stemmen op hun favoriete product. Hierop baseren wij ieder jaar een nieuwe top 5 selectie.

De belangrijkste kernwaarden op productgids.com:

Betrouwbaarheid

productgids.com heeft een betrouwbare status door consumenten vrij te laten en verantwoordelijk te stellen voor productselectie. Zo vind je op iedere pagina een onafhankelijke en betrouwbare selectie aan producten.

Samenwerken

Door het delen van kennis en deskundigheid werken we samen om de meest waardevolle lijst aan producten samen te stellen. Ontdek je een foutje? Dan is het de verantwoordelijkheid aan ons allen om dit te melden en op te lossen.

Openheid

Bij ProductGids zijn we transparant in wat we doen en hoe we dat doen, het is voor alle bezoekers zichtbaar en iedereen kan meedoen om de beste informatie te bieden.

Alles over jouw online aankoop!

Black Friday bij Bol.com!DEALS BEKIJKEN