Mensen van 20 jaar en ouder kunnen zich het nog goed herinneren: de Nokia 3310. De batterij ging een week mee, je kon de telefoon overal tegenaan gooien en hij bleef het doen. En het belangrijkste: je kon Snake II spelen op deze (destijds) hypermoderne telefoon. Je kunt de nieuwe Nokia 3310 nu kopen.

Niemand lachte je vroeger uit als je je telefoon “mobieltje” noemde. Dat is nu wel anders, maar de Nokia 3310 maakt dit jaar een comeback! Mét Snake.

Nokia 3310 kopen

De nieuwe Nokia 3310 komt in vier kleuren.

Nokia 3310 kopen? Wees er snel bij!

Als je de nieuwe Nokia 3310 wilt kopen, moet je er snel bij zijn. Er is een enorme vraag naar de nieuwe versie van de destijds zo populaire telefoon. Je kunt ‘m nu reserveren en dan zul je één van de eersten zijn die hem in huis heeft.

Reserveer de nieuwe Nokia 3310! (vanaf €59,99)

Bekijk op Bol.com

Design

Het ontwerp van de nieuwe 3310 doet sterk denken aan de oude 3310. Wel ziet deze er iets moderner uit en heeft bovendien een groter beeldscherm. Ook is het scherm wat gebogen om meer te kunnen zien bij zonlicht. Er zit bovendien een 2 megapixel-camera in. De oude 3310 had geen camera.

Batterij

De grootste reden voor veel mensen om terug te verlangen naar de tijd van het “mobieltje” is misschien wel dat batterijen toen gewoon een week mee gingen. Dat kan nu weer. De nieuwe Nokia 3310 kan 22 uur lang onafgebroken bellen (!) en zelfs een maand overleven in stand by. Hij is makkelijk op te laden met een Micro-USB lader. De batterij heeft een capaciteit van 1200 mAh.

Snake

De Nokia 3310 zou de 3310 niet zijn als je er geen Snake op kunt spelen. Wel is deze versie natuurlijk iets moderner dan de oude Snake. Zo is deze Snake gemaakt voor het kleurenscherm, en een aantal nieuwe features.

Snake op Nokia 3310

Reserveer de nieuwe Nokia 3310! (vanaf €59,99)

Bekijk op Bol.com

De reviews

De nieuwe 3310 is al door een aantal grote websites aan een test onderworpen. Zo ook Techradar, die het apparaat een score geven van drie sterren. De pluspunten zijn de lage prijs, nostalgie en natuurlijk de batterij die lang mee gaat. De minpunten zijn een teleurstellende camera, slechts een 2.5G verbinding en natuurlijk het gebrek aan opslagruimte.

De 3310 is dus vooral bedoeld voor mensen die verder geen gekke dingen van plan zijn met hun telefoon. Op veel websites wordt het ook een “Secondary phone” genoemd. Een telefoon die je bijvoorbeeld meeneemt naar een festival of op vakantie.