NERF Super SoakerOp zoek naar een NERF waterpistool of NERF Super Soaker? NERF kent veel speelgoedwapens die voor lente respectievelijk zomer geschikt zijn. Hierbij gaat het om waterpistolen en super soakers zoals de Alpha Fire, Barrage, Bottle Blitz, Double Drench, Flashfood, Floodfire, Freeze Fire, Hydro Cannon, Scatter Blast, Tidal Torpedo, Tri Strike Crossbow, Zombie Strike Dreadshot, Breach Blast, Squall Surge en Tornado Scream H2OPS. Dergelijke NERF modellen vind je bijvoorbeeld in het assortiment van Bol.com.

NERF waterpistool of Super Soakers

Wil je een NERF waterpistool of super soaker kopen? NERF heeft veel soorten super soakers en waterpistolen. De meeste schieten tot wel 8 meter ver en hebben handige waterreservoirs die je zelf met waterflessen kan uitbreiden (niet bij ieder model mogelijk). De prijzen voor NERF waterpistolen liggen tussen de €9,00 en €180,00 euro. Een van de meest populaire modellen is de NERF Super Soaker Bottle Blitz. Dit model heeft een waterreservoir van 0,25 liter en kan met een fles uitgebreid worden.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

Het waterpistool schiet tot 7,6 meter en is geschikt vanaf 6 jaar. Deze super soaker is gemaakt van kunststof en is wit van kleur. De prijs voor dit model komt op ongeveer €25,00 euro en kan direct de volgende werkdag thuis of bij een dichtstbijzijnde Albert Heijn geleverd worden. Deze NERF waterpistool blijkt een geschikt model volgens recensies en beoordelingen van voorgaande kopers op Bol.com. Lees ook de reacties om te kijken of het bij jouw voorkeuren aansluit.

Naast Bol.com zijn er nog vele andere winkels die NERF waterpistolen en super soakers verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de Intertoys, Bart Smit, Toys ‘R Us en Amazon. Met name in de lente en zomer zijn de meeste NERF waterpistolen op voorraad. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een NERF waterpistool of super soaker, stuur deze dan naar ons en wij zullen zo snel mogelijk reageren.