Op zoek naar een NERF Rebelle speelgoedwapen? NERF Rebelle is een speciale editie gemaakt voor meisjes. Het zijn unieke NERF speelgoedwapens in meisjesachtige kleuren als roze en lichtblauw. Deze editie heeft NERF (kruis)bogen en (mini) blasters in prachtige kleurpatronen en vrouwelijke designs. Lees op deze pagina alles over de NERF Rebelle pistolen, prijzen en winkels of bekijk het assortiment via de onderstaande link.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

NERF Rebelle

NERF Rebelle kopen

Een NERF Rebelle kopen? Een aantal jaren geleden NERF introduceerde de Rebelle blasters. In tegenstelling tot de N-Strike Elite series, die realistisch en tactisch gebouwd zijn, hebben Rebelle pistolen met name een focus op design en kleuren. De Rebelle blasters hebben wel dezelfde kracht en schotafstand als bijvoorbeeld de N-Strike Elite series. Rebelle heeft veel verschillende modellen die Nederlandse en Belgische speelgoedwinkels verkrijgbaar zijn. Onder de meest populaire Rebelle pistolen en bijbehorende accessoires zijn de NERF Rebelle Pink Crush, Heartbreak Bow, Spylight, Arrow Lightning Bolt Crossbow, Mini Blaster, Strongheart, Diamondista, Messenger, Agent en Wingspeed Bow.

De NERF bogen kunnen afstandsschoten van wel 25 meter bereiken en de meeste blasters schieten tot 10 meter. De NERF Mini Blaster is compact en handig in gebruik, ideaal voor korte afstandsschoten. Met de Stronghearts kan je vier pijltjes achterelkaar schieten zonder te herladen. Dus, bijzonder leuke features met prachtige designs voor meisjes. Je kan via de link op deze pagina alvast een groot assortiment NERF Rebelle bogen en pistolen bekijken. Zo kun je bij ieder speelgoedwapen bekijken wat de recensies en beoordelingen zijn van voorgaande kopers. Ook blijken sommige NERF-pistolen kwetsbaar of onhandig te zijn. Verdiep je daarom eerst in de mogelijkheden. Heb je nog vragen of opmerkingen over de NERF Rebelle, stuur deze dan naar Productgids. Heb je vragen over een specifieke aankoop? Raadpleeg dan de desbetreffende klantenservice.

Let op: Richt NERF speelgoedwapens niet op ogen en gezicht. Gebruik echte NERF pijltjes en darts en voorkom de aankoop van namaak.