NERF pistool kopenBen je op zoek naar een NERF pistool? NERF heeft een variëteit aan speelgoedpistolen. Ze zijn herkenbaar door de zachte pijltjes en neon gekleurde speelgoedwapens. Ieder pistool heeft een eigen naam. Een van de bekende modellen zijn de NERF N’Strike Elite, Modulus, Mega, Rebelle, Zombie en Accustrike pistolen. Bekijk direct een groot assortiment NERF pistolen of lees meer over deze producten in dit artikel.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

NERF pistool kopen

Een NERF pistool kopen? NERF staat voor non-expanding recreational foam en dankt z’n naam door de pijltjes of darts die gemaakt zijn van sponsachtig maar stevig materiaal. Het is een scheikundig proces die ervoor zorgt dat stevige en veilige pijltjes voor kinderen gemaakt kunnen worden. Deze pijltjes worden vervolgens in diverse NERF pistolen gestopt om mee te schieten. De meest populaire NERF pistolen zijn de Blasters. Deze schieten dergelijke zachte pijltjes met speciale bovenkant zodat ze blijven plakken op een NERF vest. Sommige pijltjes geven fluitend geluid, andere hebben camouflagekleuren of geven licht in het donker.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

Winkels als Bart Smit, Intertoys en Bol.com hebben prachtige NERF pistolen in hun assortiment. Een bekende editie is bijvoorbeeld de N-Strike Elite die valt onder de Blaster modellen van NERF. NERF N-Strike Elite-pistolen zijn weer onder te verdelen in de Retaliator, Strongarm en Firestrike modellen. De NERF Modulus kits vinden veel jongeren leuk, hiermee kunnen ze namelijk de ultieme blaster zelf bouwen. Dit is mogelijk door de vele opzetstukken en extra accessoires. Zo onthulde NERF in 2013 de Zombie Strike en Rebelle modellen die speciaal zijn gemaakt voor zombie gevechten.

De Zombie Strike is de ideale blaster tegen zombies en wordt onderverdeeld in de Doublestrike en Clearshot pistolen. Daarnaast zijn er de Rebelle pistolen van NERF: speciaal gemaakt voor meisjes. Een dergelijke NERF pistool is vaak roze met baby blauwe kleuren en zijn te krijgen in diverse bogen of blasters. De bovenstaande modellen scharen zich bij de meest populaire modellen. Echter, zijn er nog vele andere stoere pistolen die je kan bezichtigen via de link.