NERF pijltjesOp zoek naar NERF pijltjes? NERF schietspeelgoed is erg geliefd onder de jongeren. De vereiste spullen voor een NERF-gevecht zijn een NERF-long of shortgun en natuurlijk de ammunitie. De pijltjes of darts zijn onmisbaar en zijn in vele soorten en maten te bestellen. Op deze pagina vind je alle informatie over de NERF pijltjes en waar je ze het beste/goedkoopst kan kopen.

NERF pijltjes kopen

Pijltjes kopen voor je NERF-pistool? NERF pijltjes zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar. De meest voorkomende zijn de blauwe NERF N-Strike elite pijlen en de zombie darts/pijltjes. Deze worden veelal gekocht voor de NERF-edities; ‘Elite’, ‘Rebelle’, ‘Star Wars’, ‘Zombiestrike’, ‘Doomlands’ en ‘Modulus’. De meest populaire NERF-speelgoedgeweren functioneren op blauwe N-Strike elite pijlen. Daarnaast kan je kiezen tussen harde of zachte pijltjes in verschillende kleuren als blauw, wit, oranje, grijs, rood etc. Bij een aantal winkels kan je zelfs NERF glow in the dark pijltjes kopen of NERF pijltjes die geluid maken wanneer ze afgeschoten worden. Deze en andere pijltjes kan je bij diverse webwinkels kopen. Denk aan Intertoys, Bart Smit, Toys ‘R Us, Amazon en Bol.com.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

Tips en adviezen

Een aantal handige tips voor het gebruiken van je NERF-pijltjes.

  • Gebruik geen kromme of beschadigde NERF pijltjes. Hierdoor kan het NERF-speelgoedwapen vastlopen.
  • Bij handmatige NERF geweren als de Rampage en Retaliator moet je de combinatie van schieten en laden niet tegelijkertijd uitvoeren. Forceer het pistool niet wanneer je hapering opmerkt. Verwijder de ammunitie en zoek uit of er iets vastzit of mankeert aan het veertje.
  • Bij automatische NERF geweren als de Demolisher en Stryfe gebruik je twee knoppen om NERF pijltjes af te vuren. Beiden knoppen dienen ingedrukt te zijn om te schieten. Wordt een knop niet ingedrukt, dan kunnen de pijltjes of darts vastlopen.
  • Koop een extra magazijn voor je NERF pistool. Hierdoor kan je tijdens een gevecht blijven schieten en zorg je dat de NERF darts intact blijven.

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

Namaakpijltjes

Er zijn ook veel namaakpijltjes in omloop. Deze zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan de echte NERF pijltjes. Let wel op, namaak pijltjes kunnen een andere structuur of design hebben. Hierdoor zijn de pijltjes wellicht gevaarlijker voor ogen en gezicht. Daarnaast zijn niet alle namaak NERF pijltjes voorzien van kwalitatief sterk kunststof of foam.