Het speelgoed van NERF (Hasbro) bestaat voornamelijk uit speelgoedwapens. NERF maakt niet alleen “geweren”, maar ook voor boogschutters is er een enorm aanbod aan speelgoed. Volgens Hasbro zijn de NERF-producten geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. NERF is al langer bekend van de bekende waterpistolen bekend als “Super Soakers“.

NERF kopenToch zal niet iedere ouder het leuk vinden om zijn kind met een NERF-pistool te laten rondlopen. Het kan echter erg weinig kwaad; de “kogels” zijn een soort darts van polyurethaan-schuim, een stof die zodanig zacht is dat hij vrijwel geen schade kan aanrichten. Je kunt een NERF-geweer of ander -wapen kopen, je krijgt de darts/kogels hier dan gratis bij. Maar als je veel kogels bent kwijtgeraakt kun je ook (los) kogels kopen. Voor 10 stuks betaal je minder dan vijf euro!

Bekijk alles van NERF! (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

NERF kopen

Het speelgoed van NERF is te koop bij Bart Smit, Intertoys, Blokker en nog veel meer speciaalzaken. Wij geven echter de voorkeur aan het online bestellen van dit soort producten. Dan hoef je immers niet naar de winkel en je betaalt vaak ook stukken minder dan bij een fysieke winkel.

NERF-producten

NERF is een speelgoedmerk van Hasbro. Er worden verschillende “wapens” verkocht in de NERF-serie. De populairste NERF-producten op een rij:

N-STRIKE ELITE

NERF Demolisher

De NERF Demolisher

De Blasters in de N-STRIKE ELITE series zijn zeer krachtig en ook wel bekend als de ‘beste’ NERF-geweren die er zijn. Onder andere de NERF Demolisher en NERF Strongarm zijn onderdeel van deze productserie.

NERF ‘Super Soaker’

De Super Soakers van NERF bestaan al sinds de jaren ’90. Ze zijn een begrip op zich en niet per se bekend als NERF, maar meer onder de naam Super Soaker. Het zijn perfecte producten om kinderen buiten te laten spelen. Doordat er met water wordt “geschoten” is het volkomen onschuldig. Wanneer je als ouder je kind dus liever geen speelgoed-geweer geeft is een NERF Super Soaker een leuker alternatief.

NERF Modulus

Met NERF Modulus kun je zelf je NERF pistool bouwen en “upgraden”. De producten in de NERF Modulus-serie zijn dus eigenlijk een soort upgrade voor je NERF Blaster. Je kunt hiermee je geweer of pistool ‘pimpen’ en beter maken. Zo kun je – ook al heb je hetzelfde pistool als je vrienden – toch een uniek wapen in handen hebben.

Meer over NERF

NERF werd ooit opgericht door Parker Brothers. Dit bedrijf – en dus ook NERF – werd in 1991 overgenomen door Hasbro. NERF draait volgen actuele cijfers een jaaromzet van ongeveer 400 miljoen dollar. Het is dan ook een zeer belangrijke tak van Hasbro.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

NERF Blaster
Average rating:  
 0 reviews