"My Way" van Monica GeuzeMonica Geuze (1995) is één van Nederlands bekendste vloggers (video-bloggers). Ze heeft een openhartig boek geschreven over haar leven. Ze deelt haar leven al op sociale media zoals Instagram en YouTube.

Met meer dan 300.000 subscribers op de sociale netwerken is Monica ongekend populair. Ze is een echte YouTube celebrity en dit heeft haar leven dan ook enorm veranderd. Ze doet fotoshoots, dj-optrdens, shopsessies en bezoekt ontzettend veel restaurants. Dit deelt ze op social media, maar nu heeft ze ook een boek geschreven. Ze heeft het geschreven om te laten zien dat ook zij – voordat ze zo bekend werd – getwijfeld heeft over wat ze nou precies wilde met haar leven. Ook zij heeft het moeilijk gehad. En dat terwijl ze nu een leven heeft waar veel dames jaloers op zouden zijn!

Bekijk "My Way" van Monica Geuze! (vanaf €20,00 / €6,49)

Bekijk op Bol.com

“My Way” van Monica Geuze

In haar boek vertelt Monica Geuze dat haar leven ook niet altijd over rozen gaat. Zo laat ze in het boek veel zien van wat er in haar hoofd omgaat. Daarnaast toont ze persoonlijke foto’s om een beter beeld te schetsen van haar persoonlijke leven. Alles passeert in dit boek de revue: ruzie met haar ouders, moeilijkheden op school en het verliezen van contact met haar vader. Het boek doet het vooral goed bij de jongere liefhebbers, omdat deze zich sneller zullen herkennen in Monica’s problemen.

Het is een erg slimme zet van Geuze om een boek te schrijven. Zo moedigt ze haar veelal jonge publiek aan om ook eens wat te lezen, en niet alleen maar YouTube-filmpjes te kijken. Veel jongeren – en dan vooral meisjes – kijken enorm tegen dit soort YouTube-beroemdheden op. Alleen al daarom is het mooi om te zien dat Monica in dit boek laat zien dat ook zij haar moeilijke momenten heeft gehad. Beroemd of niet, ook haar leven is niet altijd makkelijk geweest.

Bekijk "My Way" van Monica Geuze! (vanaf €20,00 / €6,49)

Bekijk op Bol.com

Wat doet een vlogger zoal?

Een vlogger maakt filmpjes en deelt deze op sociale media. Vooral YouTube is hier een populair medium voor. Doordat iedereen dit soort filmpjes kan maken, zijn er veel mensen met beperkte middelen snel populair geworden onder jongeren. Deze vaak jonge mensen kunnen zo enorm veel geld verdienen met hun kanaal door producten te reviewen. Zo krijgen ze dus een aardig zakcentje én ze krijgen een hoop producten (gratis) opgestuurd om hier een filmpje over te maken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

My Way
Average rating:  
 1 reviews
by jessica on My Way

heel erg inspireerend! vindt het heel mooi om te zien dat succesvolle mensen het ook moeilijk kunnen hebben