mini koelkast kopenWil je een minibar of mini koelkast kopen? Deze kleine koelkastjes tref je veelal in hotelkamers en zijn meestal voorzien van frisdranken, snacks en alcoholische dranken. Ze worden ook steeds vaker door particulieren gekocht voor op de boot, caravan of in studentenkamers. Lees op deze pagina alles over de beste minibars voor de laagste prijzen.

Mini koelkast kopen

Heb je weinig beschikbare ruimte of een beperkt budget maar wil je toch etenswaren en drankjen gekoeld bewaren? Dan is een mini koelkast kopen wellicht de beste optie. Het verschijnsel van een miniatuur-koelkast ontstond in de jaren 50 maar kwam door het Duitse bedrijf ‘Siegas’ pas echt op de markt. Sindsdien zijn er tal van kwalitatief sterke en goedkope mini koelkasten op de markt gebracht.

Vergelijk alle mini koelkasten! (vanaf €58,00)

Bekijk op Bol.com

Mini koelkasten

Mini koelkasten zijn ongelofelijk handig en hoeven niet veel te kosten. In dit gedeelte behandelen we de bestverkochte mini koelkasten van Nederland. Deze selectie bestaat uit modellen die qua prijs/kwaliteit verhouding erg aantrekkelijk zijn. Daarnaast hebben sommige modellen een prachtig retro of modern design wat perfect kan aansluiten bij je interieur.

  • Homeproducts mini koelkast: Deze mini koelkast is geschikt voor 230V en 12V en heeft een geluidsniveau van gemiddeld 35db tot maximaal 39db. Het is een kleine koelkast met een hoogte van 24cm en een 6 liter inhoud koelruimte. Deze compacte minibar neem je makkelijk mee op reis in de auto, vrachtauto, caravan of camper. Dit model is te bestellen voor 58,22 euro bij Bol.com.
  • mini koelkast kopenExquisit KS85-9RVA+: Dit is het bestverkochte tafelmodel mini koelkast van Bol.com. Het apparaat heeft namelijk een A+ energieklasse en een koelruimte van 82 liter inhoud en kost slechts 119 euro. Het is een slank en praktisch ingerichte minibar met drie verstelbare schappen, groentela en twee vakken in de deurzijde. Daarnaast is de Exquisit ook nog eens energiezuinig en dus tevens handig voor op reis in de auto, caravan of camper.
  • mini koelkast kopenKC-9091 mini koelkast: Deze zilverkleurige tafelmodel koelkast heeft een inhoud van maar liefst 90 liter en behoort tot de bestverkochte minibars van de Blokker. Voor slechts 99 euro heb je een A+ mini koelkast met vriesvak, drie plateaus, groentela en drie vakken in de deurzijde.
  • mini koelkast kopenFrilec Berlin 168-9A++: Op zoek naar een retro mini koelkast? Koop dan een Frilec tafelmodel retro koelkast in lichtblauw, crème, wit of zwart. Het is een relatief brede (54,3cm) en hoge (98cm) mini koelkast met prachtige RVS-accenten en afgewerkte aluminium strips aan de lades gemonteerd. Deze luxe retro mini koelkast beschikt over LED verlichting aan de binnenkant en sluit door middel van magneten. De Frilec heeft een koelruimte van 108 liter en vriesgedeelte van 13 liter. Het geluidsniveau van deze minibar komt op gemiddeld 42db. Nieuwsgierig? Deze mini koelkast is voor 349 euro bij Bol.com te bestellen.
  • mini koelkast kopenITEC Kleo: De ITEC Kleo mini koelkast heeft een strak en modern design met ingebouwde blauwe LED verlichting. Deze minibar is 57cm hoog, 44cm breed, 42,7cm diep en heeft een koelinhoud van 57 liter. Met een energieklasse B, auto defrost en geluidsniveau van 39db is het een prima koelkast voor op je kamer.  De ITEC Kleo is momenteel verkrijgbaar in het zwart voor slechts 229 euro bij Bol.com.

Winkels

Je kan een mini koelkast bij veel (online) retailers kopen. De bovenstaande modellen zijn bij bekende bedrijven als Bol.com, HEMA, Coolblue, BCC en de Blokker te vinden. De keuze voor een van deze mini koelkasten is absoluut een aanrader. Desalniettemin, moet je nog steeds de prijzen en garanties met elkaar vergelijken. Bij Bol.com kan je makkelijk op laagste prijs, relevantie en bestverkochte mini koelkasten selecteren. Bij deze winkel vind je tevens veel aantrekkelijke aanbiedingen en hoge kortingen. Heb je vragen of opmerkingen over de mini koelkasten, stuur dan jouw berichtje naar ProductGids. Wil je meer informatie over wijnkoelkasten? Lees dan een van onze andere blog berichten.