mini koelkast HEMAEen mini koelkast van de HEMA aanschaffen? De HEMA heeft een lange tijd veel mini koelkasten/minibars in hun collectie gehad. Het ging dan om tafelmodellen die compact en makkelijk op te bergen waren. Dezelfde modellen zijn nog steeds in omloop en je kan ze bij verschillende (web)winkels goedkoop kopen. Lees meer over de bestverkochte modellen en vergelijk de producteigenschappen en prijzen.

Mini Koelkast HEMA

Ben je op zoek naar een mini koelkast van de HEMA? De HEMA heeft tal van miniatuur koelkasten/minibars in hun assortiment gehad. Momenteel zijn ze niet op voorraad maar soms zie je ze voor zeer goedkope prijzen in hun collectie. De beste en meest relevante mini koelkasten worden hieronder besproken.

Vergelijk alle mini koelkasten! (vanaf €40,00)

Bekijk op Bol.com

  • Polar Black mini koelkast (CE322): Een van de meest basale en compacte mini koelkasten is de Polar Black mini koelkast editie (rechtsboven op de afbeelding). De Polar minibar heeft twee verstelbare plateaus en een capaciteit van 30L. Het is een compacte koelkast waar je een redelijke hoeveelheid frisdranken of alcoholische versnaperingen op kan plaatsen. Het temperatuurbereik ligt tussen de 0 ° C tot 8 ° C. Voor slechts 183 euro heb je de Polar Black minibar al in huis.
  • mini koelkast HEMABalvi White/Red mini koelkast: De Balvi white mini koelkast is rechts op de afbeelding te zien. De Balvi minibar heeft een prachtig wit design en is bovendien compact met afmetingen van 25,5 x 17,5 x 24 cm. Het apparaat heeft een 220V aansluiting en 12V auto aansluiting. De Balvi is gemaakt van kunststof ABS materiaal. Kortom, een stevig, compact en mooie mini koelkast die vanaf 79,95 euro kan worden besteld.

De HEMA heeft in het verleden nog veel meer handige en mooie mini koelkasten verkocht. Neem een kijkje op hun officiële website en kijk of ze dergelijke modellen in het assortiment hebben opgenomen. Zo niet, neem dan een kijkje bij grote (web)winkels als Bol.com, Coolblue en Media Markt.