Mini koelkast met glazen deurBen je op zoek naar de beste en mooiste mini koelkast met glazen deur? Mini koelkasten met glazen deuren hebben een aantal eigenschappen die zowel functioneel alsook voor design perfect zijn. Lees verder voor meer informatie over dergelijke mini koelkasten en de bestverkochte en meest functionele modellen.

Mini koelkast met glazen deur

In de horeca zijn ze veel te vinden, de mini koelkasten met glazen deur. Ook particulieren willen steeds vaker deze mooie en functionele apparatuur in huis halen. Ze worden veelal gekocht voor op de studentenkamer, woonkamer, caravan of camper. Mini koelkasten met glazen deuren zijn handig aangezien van buitenaf het gewilde drankje kan worden uitgekozen. Dit bespaart tijd, energie en houdt de etenswaren en dranken gekoeld.

Vergelijk alle mini koelkasten! (vanaf €40,00)

Bekijk op Bol.com

Bestverkochte modellen

Maar wat is de beste mini koelkast met glazen deur? Hieronder bespreken we de bestverkochte en meest populaire mini koelkasten die bij verschillende grote (web)winkels als Blokker, HEMA, Bol.com, Coolblue, BCC, Media Markt en veel kleinere webshops te koop staan.

Kleo mini koelkast

mini koelkast met glazen deurDe Kleo mini koelkast is momenteel verkrijgbaar voor 229,95 bij Bol.com en is voorzien van de volgende producteigenschappen:

 • De Kleo mini koelkast heeft een hoogte van 56,5 cm, breedte van 44 cm en diepte van 42,7 cm. De netto inhoud is 45 liter zonder vriesvak.
 • De Kleo bestaat uit een zwarte aluminium buitenkant en de plateaus aan de binnenkant zijn van plastic. De minibar weegt 19kg en heeft een snoer lengte van 1 meter.
 • Het apparaat behoort tot energieklasse B en bereikt een gemiddeld geluidsniveau van 39db.
 • De Kleo is voorzien van blauwe LED verlichting.

Koelkubus GCKW65

mini koelkast met glazen deurDe Koelkubus GCKW65 mini koelkast staat bij Gastro-Cool te koop vanaf 180 euro en is te krijgen in het zwart of wit. Bekijk de andere producteigenschappen hieronder:

 • De uitwendige afmetingen bestaat uit 64cm hoogte, 43cm breedte en een diepte van 48cm. De netto inhoud bestaat uit 62 liter en bruto inhoud van 86 liter. Hierdoor heeft het een capaciteit van gemiddeld 30 flesjes van 0,33l. De Koelkubus heeft een nettogewicht van 22kg en bruto gewicht van 24kg.
 • Deze minibar heeft binnenverlichting, handmatige temperatuurcontrole en 3 verstelbare schappen.
 • De Koelkubus heeft een energieverbruik van 0,9 kWh/24 uur en behoort hierdoor tot klimaatklasse ‘N’.

Exquisit KB01-7GSIL

mini koelkast met glazen deurDe Exquisit KB01-7GSIL is een echte horeca mini koelkast met glazen deur. Dit model is/was verkrijgbaar bij Bol.com voor 199 euro en bij de Blokker voor 186,99 euro. De meest belangrijke producteigenschappen zijn als volgt:

 • De Exquisit KB01-7GSIL heeft een hoogte van 51cm, breedte 44cm en diepte van 47cm. Dit zorgt voor een koelinhoud van 46 liter. De minibar weegt onverpakt 16kg en verpakt 18kg.
 • De Exquisit is uitgerust met 3 legplanken en is gemaakt van kunststof/glas materiaal. Dit model is alleen te krijgen in zilveren/witte kleur zoals op de afbeelding te zien is.
 • Het apparaat is zuinig in verbruik en behoort tot het A+ energielabel. Het temperatuurbereik ligt tussen de 3 en 10°C en heeft een opgenomen stroomverbruik van 75W.

Klarstein MKS-13

mini koelkast met glazen deurBen je op zoek naar een compacte, relatief goedkope mini koelkast met glazen deur? Dan is de Klarstein MKS-13 wellicht een goeie optie. Dit model is in de aanbieding en  verkrijgbaar voor 179,99 euro in plaats van 249,90 euro bij electronic-star.nl. Dit model heeft de volgende eigenschappen:

 • De Klarstein heeft externe afmetingen van 47cm hoogte, 38cm breedte en 38cm diepte. De interne afmetingen zijn 37,5x31x21cm (HxBxD). Hierdoor heeft dit model een koelruimte van 32 liter en weegt ie circa 11,5kg. Het apparaat wordt met netkabel van 160cm en één inschuifbaar rooster meegeleverd.
 • De mini koelkast heeft een matzwarte behuizing, glazen deur en is voorzien van verlichting aan de binnenkant. Een van de grootste voordelen is dat deze mini koelkast geruisloos functioneert.
 • De Klarstein heeft een gering energieverbruik van nominaal 65W en behoort tot het A energie-efficiëntieklasse. Je kan dit apparaat voor 3 temperatuurniveaus instellen. De gewenste temperatuur wordt via een draairegelaar tussen de 12 en 15°C ingesteld.

Coca Cola Coolcube

mini koelkast met glazen deurBen je op zoek naar een Coca Cola mini koelkast met glazen deur? Dan is de Coca Cola Coolcube van Coolblue wellicht de beste keuze. Dit model is rechts op de afbeelding te zien en kost slechts 219 euro. Bekijk de specificaties en features hieronder:

 • De Coca Cola Coolcube mini koelkast is 51cm hoog, 43cm breed en 47,5cm diep. Met deze omvang heeft ie een capaciteit van 50 liter.
 • De Coolcube heeft een energie-efficiëntie klasse A+ en verbruikt 84kWh wat gemiddeld 19,35 euro per jaar kost.
 • De Coca Cola Coolcube heeft geen no-frost functie of vriesruimte. Het is een compact apparaat met slechts één rooster.
 • De mini koelkast is voornamelijk rood en de glazen deur is voorzien van metaal coating. Het apparaat weegt 18kg en staat perfect in een studentenkamer.

Belangrijke kenmerken

De energieklasse bepaalt hoe zuinig de mini koelkast is. Met een A+ of A++ energielabel heb je een minibar in huis die zuinig energie verbruikt. Het is ook belangrijk om de hoeveelheid decibel te bekijken. Het is belangrijk om een mini koelkast onder de 42db te kopen wanneer je het apparaat op kantoor of in een studieruimte plaatst. Een mini koelkast met glazen deur is een belangrijk element omdat je in een oogopslag kan zien wat zich in de mini koelkast bevindt.

Winkels

Mini koelkasten met glazen deur zijn niet overal te krijgen. De meeste webwinkels voor particulieren verkopen dichte mini koelkasten. Neem een kijkje bij winkels als Bol.com, HEMA, Blokker, BCC, Media Markt en kleinere webwinkels. Vergelijk de prijzen en technische specificaties alvorens je een keuze maakt. Heb je een vraag of opmerking omtrent een reeds gekochte mini koelkast? Stuur ons jouw beoordeling en review naar ProductGids.com.