mini koelkast blokkerEen mini koelkast bij de Blokker kopen? De miniatuur koelkasten zijn compact en handig voor op reis, kantoor of op je studentenkamer. Het dient als een extra thermo-elektrische koelkast die ruimte creëert voor levensmiddelen die gekoeld bewaard moeten worden. Blokker heeft een groot assortiment goedkope en kwalitatief sterke mini koelkasten welke in dit blog bericht ter sprake komen.

Mini Koelkast Blokker

Een mini koelkast, ook wel tafelmodel koelkast, bij de Blokker bestellen? De Blokker voorziet in handige tafelmodel koelkasten die compact en net zo hoog als een doorsnee tafel zijn. Het assortiment van de Blokker bestaat uit een aanbod van goedkope, kwalitatieve en mooie mini koelkasten. In dit bericht behandelen we de beste mini koelkasten tegen de meest scherpe prijzen.

Vergelijk alle mini koelkasten! (vanaf €40,00)

Bekijk op Bol.com

  • Blokker KC-9091 mini koelkast: De KC-9091 tafelmodel koelkast heeft een koelinhoud van 90 liter inclusief vriesvak. Het A+ energielabel zorgt die ie zuinig in verbruik is met een vermogen van 70W tot 110W. Het apparaat is gemaakt van kunststof en weegt 22kg exclusief verpakking. Deze zilverkleurige mini koelkast is verkrijgbaar voor 99 euro bij Bol.com.
  • Blokker Husky KK50-KEEPCalm mini koelkast: Deze zwart metalen mini koelkast heeft een koelruimte van 42,9 liter waar je zeker 40 blikjes in kan koelen. De Husky koelkast heeft een speciaal design en verbruikt bovendien weinig energie (energielabel A+). Deze mini koelkast maakt gemiddeld 39db geluid en heeft een compact design met afmetingen van 46cm lengte, 43cm breedte en 51cm hoogte. Hierdoor is de Husky ideaal voor op de studentenkamer, caravan of camper. Dit apparaat kan je bij de Blokker bestellen voor 263,30 euro.

Neem daarom een kijkje bij de Blokker en selecteer een mini koelkast die bij jouw voorkeuren aansluit. Vergeet niet om de tafelmodel koelkasten kwa prijs en producteigenschappen te vergelijken alvorens je er een bestelt. Reeds een Blokker mini koelkast gekocht? Stuur ons dan jouw review en beoordeling zodat wij onze bezoekers goed op de hoogte kunnen houden.