MelkopschuimerBen je op zoek naar een goede melkopschuimer voor bij je koffiezetapparaat? Melkopschuimers zijn er in vele soorten en maten, en van veel verschillende merken. De elektrische melkopschuimer is enorm in opkomst, en staat tegenwoordig bijna bij iedereen op het aanrecht.

Dankzij een melkopschuimer kun je heerlijke koppen cappuccino of latte macchiato maken. Je hoeft daarvoor dan niet meer de deur uit, want je kunt deze dan gewoon thuis maken. In iedere prijsklasse kun je wel een melkopschuimer vinden. Wij raden je dan ook zeker aan om deze pagina aandachtig door te lezen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Melkopschuimer: waar kun je deze het beste kopen?

Melkopschuimers zijn vrijwel overal te koop. Niet alleen in de winkel, zoals bij de Blokker, maar ook online.  Coolblue heeft er een hele hoop, maar ook Bol.com en  Media Markt hebben een groot aanbod. Hoe veel een melkopschuimer kost ligt heel erg aan de verschillende “features” die je er in wilt hebben. Zo heb je modellen met een handige teflonlaag die aangekoekte melk voorkomt. Ook hebben sommige apparaten een timer die automatisch stopt wanneer de melk precies goed is qua dikte en structuur.

De speciale koffies hebben de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt in populariteit. Daarom willen veel mensen nu een melkopschuimer kopen. Op deze pagina vind je alle informatie die je hiervoor nodig hebt.

Welke merken zijn er?

De acht populairste merken voor melkopschuimers staan hierbeneden op een rijtje.

[one-fourth-first]

[/one-fourth-first]
[one-fourth]

[/one-fourth]
[one-fourth]

[/one-fourth]
[one-fourth]

[/one-fourth]

[clearfix]

[one-fourth-first]

[/one-fourth-first]
[one-fourth]

[/one-fourth]
[one-fourth]

[/one-fourth]
[one-fourth]

[/one-fourth]

[clearfix]

Door op één van de bovenstaande merken te klikken, kom je op een speciale pagina met informatie over de modellen van dit merk. Naast deze populaire merken, waarvan Nespresso, Philips (Senseo) en Illy veruit de populairste zijn, heb je nog verschillende winkels waar je heen kunt om een melkopschuimer te halen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

In welke winkels kan ik er een kopen?

BlokkerEen aantal winkels in Nederland hebben een wisselend aanbod aan melkopschuimers. Denk hierbij aan de Blokker, HEMA, Action of zelfs de Lidl. Dit zijn de plekken, en dan met name de Aldi en de Lidl, waar je de melkopschuimer het goedkoopste kunt krijgen. Echter, de kwaliteit van deze winkels laat vaak te wensen over. Wij raden iedereen dan ook aan om een melkopschuimer te kopen van een A-merk zoals Nespresso of Philips.

Deze A-merken zijn te koop bij Blokker, de Nespresso-winkel of gewoon online. Online zijn ze bijna altijd goedkoper dan in de winkel.

Welke soorten melkopschuimers zijn er?

Staafmixer MelkopschuimerEr zijn twee soorten melkopschuimers. Zo heb je de goedkopere melkopschuimers. Dit zijn eigenlijk een soort kleine staafmixers. Daarnaast heb je de grotere en iets duurdere versies. Daar doe je de melk in en dan wordt het automatisch geklopt.

In de foto rechts zie je zo’n kleine staafmixer-variant van een melkopschuimer. Deze heeft als voordeel dat hij minder ruimte inneemt en goedkoper is. Het nadeel is dat de resultaten vaak minder goed zijn dan met een normale melkopschuimer. Ook is het meer werk omdat je het hiermee echt zelf moet doen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Welke melkopschuimer is het beste getest?

De website besteproduct.nl heeft de Inventum MK350 getest als beste melkopschuimer op basis van de prijs/kwaliteit-verhouding. Ook de Philips CA6500 scoort hier erg goed. Die laatste (Philips) heeft op Bol.com ook de beste beoordeling van alle melkopschuimers en kost 58 euro. Ook de Severin SM 9684 scoort hier erg goed en is twee tientjes goedkoper.

Veel gestelde vragen

Vragen die ons gesteld worden over melkopschuimers proberen we hier te beantwoorden.

Kan een melkopschuimer in de vaatwasser?

De meeste melkopschuimers die op Bol.com te koop zijn kunnen gewoon in de vaatwasser, maar niet allemaal! Controleer dit dus goed voordat je je melkopschuimer per ongeluk kapot maakt door deze in de vaatwasser te wassen. De Bestron melkopschuimer kan bijvoorbeeld niet in de vaatwasser.