Op zoek naar meer informatie over de Mascha Planner of wil je een Mascha Planner kopen? Zoek niet verder! Wij vertellen je er op deze pagina alles over. De Mascha Planner is de afgelopen maand in één klap heel populair geworden. Dit komt doordat het een hele handige agenda is waarin je je leven makkelijker kunt plannen.

Mascha Planner kopen

De Mascha Planner is een soort agenda/planner die is uitgebracht door “beautygloss“. Het is dan ook echt iets voor meisjes. De onderstaande video laat de introductie van de Mascha Planner zien. Het boekje is voor maar €24,95 te koop bij Bol.com.

Bekijk de Mascha Planner! (vanaf €24,95)

Bekijk op Bol.com

Mascha Planner kopen

De eerste Mascha Planner was binnen mum van tijd uitverkocht. De nieuwe (permanente) versie is echter weer volop verkrijgbaar! De planner is bedacht door Mascha van beautygloss. Vandaar ook de naam Mascha Planner. Er zitten allerlei handige extra’s in zoals:

  • een notitieboekje
  • kaarten
  • maandstickers
  • labelstickers
  • en meer!

De agenda/planner bevat maar liefst 60 weken, waardoor ‘ie meer dan een jaar mee kan. Dankzij alle genoemde extra’s kun je de planner helemaal aanpassen aan je eigen wensen en voorkeuren. Dit maakt het product ook meteen zo populair; je kunt je planner helemaal op jouw manier indelen.

Bekijk de Mascha Planner! (vanaf €24,95)

Bekijk op Bol.com

Waar kan ik de planner kopen?

Mascha PlannerDe Mascha Planner van Mascha Feoktistova kun je kopen bij Bol.com via één van de rode knoppen op deze pagina. Daar is de planner te koop en daar is ‘ie ook het goedkoopst (minder dan 25 euro). Het is een typisch meisjes-ontwerp. Wij willen hiermee niet zeggen dat jongens niks aan deze planner zouden hebben, maar hij is vooral erg populair bij de dames.

De Mascha Planner is echt zeer geschikt voor mensen die ervaren dat er veel chaos in hun leven is. Wil je orde aanbrengen in deze chaos? Dan is de Mascha Planner echt iets voor jou! Zorg dat je hem altijd bij je hebt en je zult er geen spijt van krijgen!

Bekijk de Mascha Planner! (vanaf €24,95)

Bekijk op Bol.com

Wat zeggen anderen over de planner?

Onderaan deze pagina kun je de reviews van onze bezoekers lezen (of er zelf een achterlaten!). Maar ook op internet is er veel te vinden over de Mascha Planner. Op Bol.com heeft de planner een rating van ruim vier sterren (van de maximale vijf). Daarnaast is er op veel blogs te lezen dat de Mascha Planner erg goed bevalt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mascha Planner
Average rating:  
 6 reviews
by Lisanne on Mascha Planner

ja helemaal super deze planner

by Lia on Mascha Planner

Ik ben erg blij met deze planner en na de zomervakantie ga ik hem volop gebruiken!

by rianne on Mascha Planner

helemaal top!

by Tom on Mascha Planner

Mijn vriendin was er erg blij mee

by Sandra J on Mascha Planner

ik ben erg tevreden over de mascha planner maar helaas zaten er bij mij geen labels bij

by Maud Daalen on Mascha Planner

Ik vind de mascha planner helemaal geweldig! vooral met de stickertjes en labels in verschillende kleuren krijg je heel makkelijk overzicht in je chaotische leven