Tegenwoordig gaan ouders niet meer naar de supermarkt of winkel. Men bestelt ze nu online. Waarom? omdat dat makkelijk, snel, tijd en moeite bespaart. Luiers bestellen kan dan ook het beste via een online groothandel als Bol.com. Hier vindt u veel aanbiedingen en kortingen, zo komt u aan grote hoeveelheden luiers tegen scherpe prijzen en dat scheelt ook nog eens euro’s die u waarschijnlijk aan heel veel andere dingen ook nog moet besteden.


luiers bestellen

Luiers bestellen

Luiers bestellen via Bol.com is dus een slim plan. Deze keten heeft wekelijks aanbiedingen tot wel 40% korting. Mocht u via andere instanties uw luiers bestellen, vergeet dat ook niet gebruik te maken van coupons of bestel in een keer grote hoeveelheden tegelijk. U zult merken dat dit aanzienlijk veel geld zal schelen.

Bekijk alle luiers! (vanaf €7,99)

Bekijk op Bol.com

Luiers bestellen gaat dan misschien wel makkelijk en snel, maar vergeet niet om ook nog merken en soorten luiers met elkaar te vergelijking. Soms kan de prijs zo aantrekkelijk zijn, maar bent u niet bezig met de kwaliteit en soort luiers. Zo bevatten wegwerp luiers vaak bepaalde stofjes waar uw kind allergisch op reageert of bestelt u een pak luiers met te grote of kleine maat. Geld besparen is leuk, maar iedere ouder kiest uiteindelijk voor de comfort van het kind.

Om er zeker van te zijn dat de luiers kwalitatief goed zijn, is het aan te raden om via een betrouwbaar adres de aankopen te doen. Denk hierbij aan bol.com. Mocht u bijvoorbeeld klachten hebben, dan kan u de klantenservice 24/7 bereiken en zullen ze u bij fouten gewoon tegemoet komen. Ze willen u immers niet als klant verliezen. Een ander voordeel van online bestellen via Bol is de snelle levering. Wanneer u vandaag bestelt, krijgt u het de volgende (werkdag) voor 17:00 gewoon thuisbezorgd.

Een ding is zeker, luiers bestellen is veel makkelijker dan continu enorme verpakkingen te moeten sjouwen. Twijfel niet langer en bestel met regelmaat via internet.

Bekijk alle luiers! (vanaf €7,99)

Bekijk op Bol.com