Waar kunt u een Longboard in Ulvenhout (Longboard Ulvenhout) kopen? longboard ulvenhout
Er zijn diverse mogelijkheden om een longboard in Noord-Brabant aan te schaffen. Ulvenhout heeft bijvoorbeeld een bekende winkel die handgemaakte longboards produceert. Neem een kijkje op hun website genaamd vorm-longboards. Liever een groter assortiment bezichtigen? Neem dan een kijkje via de onderstaande link.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Ulvenhout

Bij longboarden gaat het niet alleen om wat je durft en wat je wil, maar voor een belangrijk deel ook om het materiaal. Voor iedere stijl zijn specifieke longboards die ervoor zorgen dat je juist sneller gaat of meer wendbaar bent. Het is dus van belang je longboard op de juiste manier samen te stellen wil je het beste resultaat halen uit wat je graag doet. Een longboard (Longboard Ulvenhout) kan samengesteld worden uit verschillende lagen berkenhout waardoor het extra stevig is.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Je longboard, de basis

De basis van het effect van je longboard is onder te verdelen in stabiliteit, snelheid en wendbaarheid. Gebruik je je longboard puur als transportatie middel, dan is je gemiddelde lengte 88 cm tot 101 cm met een kick tail voor stoepranden, scherpe bochten en oneffenheden op de weg. Als je gaat downhillen kies je voor de grote wielen (70-80mm) en een longboard tussen de 89 cm en 114 cm. Ook is het materiaal van je deck harder, dit geeft meer stabiliteit en controle. Alhoewel je voor cruising of carving ieder longboard kunt gebruiken, ligt de voorkeur bij de wat langere, flexibele boarden met lossere trucks waardoor je bochten makkelijke maakt, wendbaarder bent en meer snelheid kunt maken.

Voor zowel freestyle als dansen is het prettig een board te hebben met een wat groter oppervlak. Vooral bij dansen loop je veel over je board en heb je ruimte nodig voor je verschillende posities.Over het algemeen geldt, hoe groter de wielen, des te meer snelheid je maakt, hoe breder de wielophanging, hoe meer stabiliteit.

Wil je in het donker longboarden, denk dan ook aan je veiligheid door goed zichtbaar te zijn. Dit maakt het een stuk relaxter. Er is verlichting te krijgen in verschillende kleuren die je onder je longboard plaatst, passend op ieder board. De verlichting is waterdicht, shockproof en gaat na volledige oplading 10 uur mee.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com