Het is natuurlijk ook wel handig als je iets hebt waar je je longboard in kunt opbergen longboard tas
en bewaren zodat het niet beschadigd raakt of stoffig wordt. En als je het wilt meenemen, kun je er het beste een goede tas voor aanschaffen. Vind op Bol.com een Longboard Tas vanaf €15,00 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Tas

Je kunt een Longboard Tas kopen die perfect bij je longboard past, want deze zijn in verschillende maten te verkrijgen. Dus kijk hoe lang je board is of meet het van tevoren even op, dan weet je zeker dat je de juiste maat kiest. De speciale longboardtassen zijn behoorlijk prijzig, maar dan heb je ook wat.

Multifunctioneel

Een Longboard Tas is namelijk niet alleen geschikt om je board in op te bergen, er kan vaak veel meer in. Meer dan je in eerste instantie zou denken. In goede longboard tassen passen vaak meer boards. Er zitten speciale vakjes in voor de losse wielen en voor eventueel gereedschap. Om beschadigingen aan je board te voorkomen, kun je dit ook beter niet inpakken bij de wielen of andere onderdelen. Er zitten veelal ook aparte vakken in voor je kleding, zodat je deze ook dus gescheiden van het board kunt bewaren. Wel zo handig natuurlijk, want stel dat je board vies geworden is, dan blijven de apart opgeborgen kledingstukken netjes schoon.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Maat longboardtas

De maat van een Longboard Tas wordt vaak aangeduid in inches. Dit is ook vaak het geval met de maat van je longboard. Weet je niet hoeveel inch de lengte van je longboard is maar wel hoeveel centimeter? Dit kun je eenvoudig omrekenen met een tabelletje dat je op internet kunt vinden.

Design tas

Je hebt tassen in veel verschillende uitvoeringen en omdat het oog ook wat wil en je een leuke tas wilt hebben om je board in te bewaren, kun je vaak kiezen uit verschillende designs. Er zijn standaarddesigns, waarop bijvoorbeeld een boarder staat afgebeeld die een trick doet, maar soms staat ook gewoon de merknaam erop. De tassen zijn veelal in diverse kleuren te koop. Je kunt er dus eentje kiezen die jij leuk vindt, maar die ook praktisch in het  gebruik voor jou is. Je kunt je tas ook persoonlijker maken door er zelf een en ander op aan te brengen en de mogeliijkheid bestaat ook om een (al dan niet zelf ontworpen) print op je tas te laten drukken. Ben je zelf een beetje handig en creatief? Dan kun je natuurlijk ook zelf de tas maken die voor jou het makkelijkst is. Kijk voor voorbeelden eens op het internet of in de winkel. En misschien heeft een andere boarder nu net precies de tas die jij ook altijd al wilde hebben.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Andere artikelen met longboard-thema

Ben je gek op longboarden en vind je alles wat ermee te maken heeft geweldig? Dan kun je natuurlijk behalve je longboard en de bijpassende onderdelen of tas ook eens kijken naar andere spullen waarop een longboard-thema staat. Dit kan van alles zijn. Denk eens aan een rugzak met een boarder erop, of sokken of een shirt. Behalve dat skatekleding functioneel is, staat het ook nog eens erg leuk als je aan het boarden bent. Maar ook wanneer je niet op je board staat, kun je nog van het thema genieten. Kijk bijvoorbeeld eens naar schriften, kaftpapier, pennen, schrijfblokken, ringbanden of ander materiaal dat je bijvoorbeeld op school gebruikt. Dit is beslist ook te vinden met een longboard-thema erop. Of maak het zelf, of laat het maken. Er zijn veel artikelen waarop je een foto, bijvoorbeeld van jezelf terwijl je op je longboard staat, kunt laten drukken. Denk hierbij aan mokken, puzzels, muismatten, tassen, knuffeltjes, enzovoort. Dan heb je spullen die lekker persoonlijk zijn en bij jou passen en kunnen anderen zien wat jouw grootste hobby is.

Bijpassende kleding, schoenen en tas

Hou je erg van een bepaalde kleur of vind je het gewoon leuk om al je spullen op elkaar af te stemmen? Stel, je houdt erg van de kleur rood. Dan zul je vast proberen om een longboard in die kleur te vinden, maar niet alleen het deck kan deze kleur hebben, ook de wielen kun je erop aanpassen. Of koop een board met een blanco deck en beplak dit met stickers. In je favoriete kleur natuurlijk. Je kunt ook je kleding of tas in een kleur uitkiezen die mooi bij je board past. Dan heb je netjes alles op elkaar afgestemd.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com