Longboard Stickers kopen? longboard stickers
Is je longboard beschadigd op een aantal plekken of vind je het gewoon wat saai en ben je er aan toe om het wat op te leuken? Dat kun je prima doen met stickers. Er zijn verschillende soorten stickers te koop, zowel voor de bovenkant als voor de onderkant van het deck van je longboard. Vind aantrekkelijke Longboard sticker prijzen vanaf €5,95 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Stickers

Hieronder bespreken we enkele belangrijke aspecten bij het kopen van Longboard Stickers. Hierbij wordt de informatie verdeeld in de bovenkant en onderkant van een Longboard.

Bovenkant

Op de bovenkant van je longboard kun je prima kleine stickers plakken, die je zelf leuk vindt. Hou er rekening mee dat de stickers snel slijten, want je staat er natuurlijk steeds bovenop. Er zijn ook stickers verkrijgbaar met een soort coating er overheen, deze slijten minder snel. De stickers kun je natuurlijk in de winkel (of op internet) kopen, er zijn ontelbaar veel verschillende te verkrijgen dus je hebt een enorme keuze. Je kunt stickers ook laten maken als je zelf een ontwerp hebt. Zoek hiervoor een bedrijf dat erin gespecialiseerd is of informeer eens bij een drukker, ook zij kunnen vaak stickers maken. Op sommige boards zit al een griptape, daar kun je geen stickers opplakken.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Onderkant

Er bestaan ook speciale Longboard Stickers waarmee je de onderkant van het deck van je longboard kunt beplakken. Deze stickers hebben een rechthoekige vorm, in de maat 110 bij 30 centimeter. Je plakt de sticker onderop het deck, en de stukken die oversteken, kun je eenvoudig met een mes wegsnijden. Als je precies wilt weten hoe het werkt, kun je het beste een instructiefilmpje op internet bekijken. De stickers zijn gemaakt van folie en in full colour te verkrijgen. Ze zijn van duurzaam materiaal en hebben een transparante beschermlaag bovenop, zodat ze lang meegaan. Er zijn veel verschillende ontwerpen te koop, maar je kunt ook zelf iets bedenken, dat je dan kunt laten maken. Er zijn verschillende bedrijven te vinden die dat voor je kunnen doen. Bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van longboard stickers kun je bijna altijd ook je eigen ontwerp laten vervaardigen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com