Longboard shopOp zoek naar een winkel waar Longboards worden verkocht? Dan ben je op zoek naar een Longboard shop. Er zijn in Nederland meerdere plekken waar je longboards kunt aanschaffen. Natuurlijk is het leuk om dit in de winkel te doen, maar je kunt tegenwoordig ook heel gemakkelijk online een longboard aanschaffen. Op deze pagina vertellen we je alles over de voor- en nadelen van het online en/of offline kopen van een longboard.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard shop

Er zijn verschillende winkels waar longboards verkocht worden. Zo heb je bij de Praxis een longboard te koop, en ook bij Decathlon en een aantal speelgoedwinkels zoals Bart Smit en Intertoys hebben longboards. En zo zullen er ongetwijfeld nog wel wat winkels zijn waar ze de boards verkopen. Helaas zijn ze in de winkel vaak toch een stuk duurder dan online, waardoor het eigenlijk veel beter, makkelijker én dus goedkoper is om een board online te kopen. Wij vertellen mensen dan ook maar al te graag dat online een Longboard kopen stukken voordeliger is!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Onze favoriete webshop voor het kopen van een Longboard is ongetwijfeld Bol.com. Ze hebben hier een groot aanbod van verschillende longboards en bovendien zijn ze er al vanaf een prijs van slechts 30 euro! Echter raden wij wel aan om iets meer uit te geven want voor €30 heb je natuurlijk niet een hele mooie longboard. Ook zal de kwaliteit dan enorm tegenvallen. We raden je dus wel aan om een longboard te kopen van minimaal 60 tot misschien 100 euro. Je kunt natuurlijk ook voor een duurdere longboard gaan, maar op zich is dit niet nodig. Tenzij je natuurlijk per se een bepaald model longboard wilt hebben dat een hogere prijs heeft, of omdat je een bepaalde kleur of motief wilt die niet goedkoop te krijgen is.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard winkels

Er zijn veel verschillende winkels waar je een Longboard kunt kopen. Via de onderstaande links kun je er meer over lezen!

Longboard Steden

Via deze links vindt u winkels bij u in de buurt.

Longboard winkels

Op zoek naar een longboard shop of longboard winkel?

Waar haal je je longboard?
Wanneer je besluit een longboard en eventuele accessoires en beschermingsmiddelen aan te schaffen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Wat voor soort longboard je wilt, is natuurlijk ook van belang.

Fysieke winkel
Wanneer je je longboard graag eerst wilt zien (of uitproberen), voordat je tot de aanschaf ervan overgaat, is het raadzaam om naar een winkel te gaan waar ze deze verkopen. De verkoper kan je dan ook de nodige informatie geven en je adviseren welk longboard het beste bij jou past. Wil je beginnnen met een simpel board omdat je niet zeker weet of je wel intensief de sport gaat beoefenen? Start dan met een eenvoudig, voordelig board. Deze zijn vaak al in de speelgoedwinkels verkrijgbaar en kosten weinig. Ze gaan natuurlijk wel minder lang mee en zullen wat minder goed functioneren dan de duurdere variant. Maar om te beginnen is het vaak geen slechte keuze. Er zijn ook speciaalzaken, waar je allerlei sportartikelen kunt kopen, waaronder ook longboards en bijbehorende atrributen. Je zult meer betalen voor je longboard, maar krijgt ook advies en kunt ook rekenen op garantie en service. En wellicht kun je een longboard uitproberen, zodat je kunt voelen wat voor jou het fijnste werkt. Bijvoorbeeld wat voor vorm, wat voor lagers en wat voor wieltjes er voor het jou het beste onder kunnen zitten.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Internet
Weet je al wat voor longboard je wilt hebben en hoef je het niet eerst te zien of uit te proberen? Dan kun je het natuurlijk ook via een webwinkel bestellen. Het nadeel is dan alleen dat je het niet van tevoren kunt bekijken. Terugsturen kan natuurlijk altijd wel, maar dan moet je weer wachten totdat je een nieuw board krijgt. Het grootste nadeel ondervind je echter bij het bestellen van de accessoires. Bij het kopen van bijvoorbeeld handschoenen en een helm is het belangrijk dat deze goed passen en dat kun je natuurlijk niet proberen wanneer je via internet bestelt.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com