longboard rotterdam

Longboard Rotterdam vinden? Wat zijn de mogelijkheden voor het kopen van een Longboard in Rotterdam? Wat gaat een dergelijke skateboard kosten? Is het van goede kwaliteit? Deze vragen gaan wij voor u beantwoorden. Wij hebben onderzoek gedaan waar de Longboards het beste gekocht kunnen worden. Hierbij kwamen wij tot de conclusie dat er veel goede winkels zijn als sickboards en zumies. Echter, vinden wij persoonlijk Bol.com makkelijk snel en goedkoop. Hier kan je prijzen vinden vanaf €40,00 euro voor een Longboard en €32,95 voor de Penny Style skateboards.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Rotterdam

Globaal gezien kunnen wij niet direct zien of winkels in Rotterdam de populaire Longboards (Longboard Rotterdam) verkopen. Aangezien deze zoektocht een moment opname was, adviseren wij zeker om zelf een kijkje op Google te nemen. Enfin, wij willen voortborduren op de Longboards van Bol.com. Tegenwoordig gaat immers bijna alles online omdat het makkelijk, snel en bovendien vaak voordeliger uitpakt. Wij zijn met name gecharmeerd van het aanbod bij Bol.com. Daarom gaan we een aantal modellen bespreken die ze verkopen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

longboard rotterdam

De Nijdam Pin Tail Longboard met jungle strepen wordt momenteel voor €85,99 aangeboden. Deze Longboard is rechts te zien op de foto. Het deck bestaat uit 9 laags Chinees esdoornhout. Verder bevat het aluminium (klassieke) kingpin truck met 80A demping en 78A PUC high reboundwielen van 68 x 55 mm. ABEC 7 chroom kogellagers. Klik voor alle Longboard informatie, zoals de afmetingen en voorwaarden, op de onderstaande link.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Dit zijn slechts enkele modellen die ze verkopen. Neem dus zelf een kijkje in hun assortiment met meer dan 100 verschillende soorten Longboards. Mocht u vragen hebben omtrent de bovenstaande producten, klik dan op de Bol.com link zodat u wordt doorverwezen naar de specificaties. Mocht u nog andere informatie willen ontvangen, kijk dan gerust verder op deze website. Heeft u vragen omtrent de garanties of levertijd? Raadpleeg dan de Bol.com klantenservice. Deze is zowel via chat als telefonisch makkelijk en altijd bereikbaar.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com