Een Longboard Oxelo kopen? Het van oorsprong Engelse
bedrijf Oxelo is gespecialiseerd in sportartikelen voor longboard oxelozogenaamde stadssporten. Zij fabriceren derhalve skateboards, inlineskates en ook longboards. Op de website kun je zien wat ze allemaal in hun assortiment hebben, waaronder de hierna volgende longboards. Ze zijn al bij prijzen vanaf €25,00 te bestellen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Oxelo

Op deze pagina bespreken we het een en ander omtrent de Longboard Oxelo.

Modellen longboards

In de categorie dropped longboards verkoopt Oxelo de volgende modellen: het Flex Drop Longboard; het Drop Race Longboard en het Beginner’s Drop Deck. Ze hebben de volgende kicktail boards: Bauhaus Bamboo Longboard; Longboard Classic 95 cm; Fish Wave Longboard; Surf Fish Longboard 80 cm en het Fish Classic Surf Longboard. Ze verkopen ook een longboard speciaal geschikt voor pool cruisen, de Old School Pool Cruiser. Wil je een pintail-shape? Kies dan voor de Beginner Longboard-Blue.

Andere artikelen Oxelo

Naast longboards heeft Oxelo ook een ruime keuze aan skateboards. Deze zijn in verschillende variaties te verkrijgen onder de naam Yamba. Deze zijn qua prijs een heel stuk voordeliger dan de longboards. Ze hebben ook het Oxeloboard, dat is een waveboard. Dit is feitelijk een skateboard, dat wel uit één geheel bestaat, maar waarvan de twee zijdes onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Ook voor kinderen zijn er, vaak van plastic gemaakte, speciale skateboards. Maar dat is nog niet alles wat zij verkopen. Ze vermelden op de website het volgende: “You need a board that matches your style…”, dat wil zeggen dat je een board aan dient aan te schaffen dat bij jouw stijl hoort. En dat is natuurlijk ook zo. En bij dat board, kun je dan ook nog de volgende accessoires kopen: een (skate) rugzak, een helm, speciale skate-kleding zoals een (korte of lange) broek, t-shirts en sweaters, speciaal schoeisel of een bijpassende pet. De kleding en schoenen zijn in verschillende maten, zowel voor kinderen als volwassenen, verkrijgbaar. En vergeet niet de losse onderdelen zoals wielen (voor board en skates) en trucks, losse grips die je op de bovenkant van je deck kunt plakken en gereedschap om bijvoorbeeld de wielen aan te draaien.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com