Longboard Intertoys

Longboard Intertoys (klik voor groter)

Ben je op zoek naar een longboard van Intertoys of wil je bij Intertoys een longboard kopen (Longboard Intertoys)? Op deze pagina vertellen we je er alles over! In de afbeelding hier rechts zie je bijvoorbeeld de longboard die in de Intertoys-folder te vinden was. Deze kost 60 euro en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hij is te koop in de kleuren rood en blauw en is 91 centimeter lang (en 22 centimeter breed). De tekst (of het merk) dat op de board staat afgedrukt is Awaii, vanwege het feit dat dit Longboard Awaii heet.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Intertoys

Wij kiezen er zelf echter altijd voor om onze longboards op internet te bestellen. Dit is vaak goedkoper dan in de winkel en bovendien bespaar je jezelf dan de moeite om helemaal naar de winkel te gaan. Oók heb je op het internet meer keuze omdat het aanbod vele malen groter is. Daarom vinden wij bijvoorbeeld Bol.com ook zo’n fijne webshop; het aanbod qua longboards is echt bijna eindeloos!

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Wil je dan toch liever naar de Intertoys, dan heb je winkels in bijna iedere grote stad. Meestal vind je ze in het oude stadscentrum tussen alle andere grote winkelketens. Ook is het zo dat je dan even langs andere winkels kunt zoals Decathlon en Bart Smit om te kijken wat voor longboards ze daar verkopen. Zoals we al eerder gezegd hebben: als je een longboard goedkoop wilt aanschaffen dan is het wellicht handiger om op internet te kijken, al hebben ze bij de Hema ook een goedkope longboard die wellicht de moeite waard is (zie ook: Longboard Hema). Je moet het helemaal zelf weten.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Bij Intertoys hebben ze naast de Longboard Awaii ook nog een aantal andere skateboards. Dit zijn voornamelijk klassieke skateboards, en niet zo zeer longboards. Al met al kun je zeggen dat zo’n longboard bij de grote speelgoedwinkels nog niet echt ruimschoots verkrijgbaar is.