Longboard HemaOp zoek naar een longboard bij één van de vele HEMA-winkels (Longboard Hema)? De Hema-longboard kost slechts 35 euro en is te koop bij de meeste (grotere) Hema-vestigingen. Wel laat de kwaliteit van de Hema-longboard (vinden wij) redelijk te wensen over. Daarnaast is het nou niet bepaald een “stoere” longboard. Hij is gewoon heel basic en dat is ook logisch voor zo’n prijs! We vertellen  je op deze pagina iets meer over de Hema longboard.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Hema

Zoals je hierboven kunt lezen heb je bij de Hema een longboard van 35 euro. In de foto hierboven zie je hoe deze er uit ziet. Gewoon zwart en rode wieltjes. Heel basic en prima voor kleine kinderen. Toch is het natuurlijk geen hele coole longboard als je je bedenkt dat er ook hele mooie longboards zijn als je net iets meer betaalt. In de afbeelding hier beneden zie je het type longboards waar de stoere mensen tegenwoordig op boarden. Met zo’n zwarte Hema-longboard hoor je er dan toch niet helemaal bij natuurlijk.

Longboard shop

Daarom adviseren wij mensen altijd om een longboard toch echt te kopen bij een echte Longboard shop of bijvoorbeeld op Bol.com via één van de knoppen op deze website (dan zie je meteen het volledige aanbod!).

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Mocht je een klein kind hebben dat graag een longboard wilt, maar je weet nog niet zeker of dat wel geschikt is voor het kind (en of het kind het wel écht leuk vindt) dan kun je natuurlijk wel het beste met iets goedkoops beginnen (zoals bijvoorbeeld een board van de Hema). Meer informatie over goedkope longboards vind je op de pagina Longboard goedkoop. Als je dan na een tijdje zeker weet dat jij of je kind het leuk vindt om te longboarden dan wordt het misschien wel tijd om een coole longboard te kopen met een mooi patroontje er op.