Longboard Handschoenen kopen? longboard handschoenen
Wanneer je op pad gaat met je longboard is het verstandig om beschermend materiaal te gebruiken. Je kunt een helm opdoen en knie- en elleboogbeschermers gebruiken, maar er zijn ook speciale handschoenen te verkrijgen voor tijdens het longboarden. Bol.com biedt de meest aantrekkelijke prijzen voor Longboard Handschoenen. Neem daarom een kijkje in hun collectie. Je kan ze al bestellen bij prijzen vanaf €15,00 euro.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Longboard Handschoenen

Deze Longboard Handschoenen staan bekend onder de naam sliding gloves. Ze kunnen je helpen bij het maken van speciale bewegingen, maar zijn vooral bedoeld om je handen te beschermen, mocht je vallen. De beste keus, zeker als je nog een beginner bent, zijn handschoenen gemaakt van leer, omdat deze de meeste bescherming bieden. Er bestaan ook varianten die van lichter materiaal gemaakt zijn, maar deze worden meestal door de geoefende longboarders gebruikt.

Hoe zien de handschoenen eruit?

Longboard handschoenen bestaan feitelijk uit twee losse delen: de handschoen zelf en de zogenaamde puck. Deze puck heb je ook weer in twee soorten, de handpalm puck en de vinger puck. De puck kun je gebruiken wanneer je je hand op de grond plaatst om tricks te doen of wanneer je met de hand afzet. De handpalm puck zit zoals de naam al doet vermoeden, op de palm van je hand en biedt deze bescherming. De vinger puck beschermt ook je vingers bij valpartijen, maar ook bij lage posities, waarbij je vingers de weg kunnen raken.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com

Zowel de handschoenen als de pucks zijn in verschillende maten, soorten en kleuren te verkrijgen en in uiteenlopende prijzen. Je koopt de handschoenen en de pucks los van elkaar. Het beste is om te kijken of je een beginner of gevorderde in de sport bent en in wat voor stijl je je longboard gebruikt. Kies de handschoenen die bij jouw manier van longboarden passen.

Bekijk alle Longboards! (vanaf €29,99)

Bekijk op Bol.com